CV ketel huren

Kiest u voor een CV ketel huren? Een CV ketel huren heeft een aantal grote voordelen. U hoeft het hele bedrag niet in 1 keer te investeren, u bent verzekerd van periodiek CV onderhoud aan uw CV ketel en van snelle en vakkundige hulp bij CV storingen. Bovendien zijn de kosten van eventuele te vervangen ketel onderdelen voor rekening van Energiewacht Groep. En dat voor een laag maandbedrag! U huurt namelijk al een ketel vanaf € 1,- per dag. Gedurende de huurperiode van een nieuwe CV ketel huren is en blijft het toestel bij ons dus in goede handen!

Nu een gratis slimme thermostaat of € 150,- korting

Huur nu een CV-ketel via Energiewacht Groep en ontvang een slimme thermostaat, waaronder de Nest Learning Thermostat, helemaal gratis. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem. U ontvangt dan € 150,- korting! Lees meer over onze CV ketel actie
 

Interesse in een nieuwe CV ketel huren?

Wilt u meer informatie over CV ketel huren of een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vraag het uitgebreide CV ketel huren informatiepakket aan of vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!  

 

 

Meer weten over CV ketel huren?

Vul dan hier uw gegevens in!

Naam:*
Postcode:*
Huisnr.:*
Tel. nr.:*
E-mailadres:*
Opmerkingen:

 Wij ontzorgen 280.000 klanten op het gebied van wooncomfort!