Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker. Heb jij een passie voor techniek en sales en vind je duurzaamheid belangrijk? Ben je daarnaast ook creatief en innovatief? Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van:
 

Accountmanager zakelijke markt (regio Noord-Holland)

 

Functieprofiel

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten bij zowel bestaande als nieuwe collectieve klanten, zoals woningcorporaties, vastgoedbeheerder en VVE’s in jouw regio Noord-Holland. Je kent jouw klanten, je hebt een goed netwerk en een uitstekende relatie met de juiste eindbeslissers. Je weet precies wat er bij hen speelt en wat er in de toekomst gaat spelen. Door het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van woon- en leefcomfort weet je je klanten te ontzorgen.

Tijdens de uitvoering van de opdrachten draag je de projectverantwoordelijkheid: je fungeert richting alle betrokken partijen als aanspreekpunt, stuurt de uitvoerende partijen aan, bewaakt actief planning, budget en kwaliteit van de werkzaamheden en draagt zorg voor de administratieve projectafhandeling. Je werkt nauw samen met de twee andere accountmanagers en je rapporteert aan de commercieel manager.

 

 

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega brengt het volgende mee:
 

  • Afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met relevante bijscholing;

  • Is een professional die alle relevante sales processen beheerst;

  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Tenminste 5 jaar ervaring in een accountmanagement functie, met een aantoonbaar track record in een commerciële B2B omgeving; 

  • Hoge mate van commerciële en proactieve skills;

  • In het bezit van rijbewijs B.    


Wat hebben wij te bieden?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regeling. Het heeft onze voorkeur dat je centraal in de regio Noord-Holland woont. Parttime werken is bespreekbaar.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) via 038 770 00 80.

 

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen we een VOG wanneer je voor ons komt werken.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.