Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting Bij het kopen van een nieuwe CV-ketel Meer informatie

Gratis slimme thermostaat t.w.v. €199,- of €100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkom een koude douche en vervang uw CV-ketel op tijd! Dan komt u extra comfortabel het koude seizoen door. Want als u nu een nieuwe CV-ketel koopt profiteert u van een gratis slimme thermostaat ter waarde van € 199,-. Of kies voor een aantrekkelijke korting van 

€ 100,-*. Vraag meteen een offerte aan en profiteer nu, want voor deze tijdelijke actie geldt Op=Op.
 

Liever een CV-ketel huren? U huurt al een CV-ketel vanaf 1 euro per dag, inclusief service en onderhoud.

 

* De actie is geldig t/m 31 maart 2021. Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

CV-ketel actiemerken

intergas cv-ketels

 

Een nieuwe CV-ketel van Energiewacht Groep

Energiewacht Groep heeft veel ervaring met het onderhouden en installeren van CV-ketels. Wij zijn merkonafhankelijk en vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijk advies krijgen. Wilt u direct een online offerte ontvangen? Binnen een paar eenvoudige stappen hebt u een offerte in uw mailbox. We kijken daarnaast ook graag verder. Liggen er voor u bijvoorbeeld mogelijkheden om energie te besparen met het isoleren van uw woning of zonnepanelen, dan zal onze adviseur dit met u bespreken. U kunt altijd van ons een vrijblijvende offerte op maat ontvangen! Wilt u liever huren? Dat kan natuurlijk ook! U huurt al een CV-ketel vanaf €1,- per dag. Klik hier voor meer informatie over huren.

Meer weten over deze actie? 

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een CV-ketel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Waaraan heeft u behoefte?:*
Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht