Slimme thermostaat of € 100,- korting Bij het kopen van een nieuwe CV-ketel Meer informatie

Gratis slimme thermostaat of €100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Het zijn intensieve maanden voor uw CV-ketel. Is uw CV-ketel al op leeftijd? Voorkomen is beter dan verkleumen, dus profiteer nu! U ontvangt tijdelijk een gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een actie CV-ketel. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, namelijk Honeywell Lyric T6, de Intergas Incomfort Round Set en de Bosch Easycontrol. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

* De actie is geldig t/m 30 april 2020. Bekijk de voorwaarden.

 

CV-ketel actiemerken

intergas cv-ketels

 

Een nieuwe CV-ketel van Energiewacht Groep

Energiewacht Groep heeft veel ervaring met het onderhouden en installeren van CV-ketels. Wij zijn merkonafhankelijk en vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijk advies krijgen. Wilt u direct een online offerte ontvangen? Binnen een paar eenvoudige stappen hebt u een offerte in uw mailbox. We kijken daarnaast ook graag verder. Liggen er voor u bijvoorbeeld mogelijkheden om energie te besparen met het isoleren van uw woning of zonnepanelen, dan zal onze adviseur dit met u bespreken. U kunt altijd van ons een vrijblijvende offerte op maat ontvangen! Wilt u liever huren? Dat kan natuurlijk ook! U huurt al een CV-ketel vanaf € 1,- per dag. Klik hier voor meer informatie over huren.

Meer weten over deze actie? 

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een CV-ketel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Waaraan heeft u behoefte?:*
Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten