Voorkomen is beter dan verkleumen! Nu gratis thermostaat of korting bij een nieuwe CV-ketel Meer informatie

Gratis slimme thermostaat of €100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen! Vervang uw CV-ketel in de zomer en wees een koude douche voor! Koop nu een CV-ketel bij Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, namelijk Honeywell Lyric T6 en de Nefit Easy. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

* De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

CV-ketel actiemerken

intergas cv-ketels

 

Een nieuwe CV-ketel van Energiewacht Groep

Energiewacht Groep heeft veel ervaring met het onderhouden en installeren van CV-ketels. Wij zijn merkonafhankelijk en vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijk advies krijgen. Wilt u direct een online offerte ontvangen? Binnen een paar eenvoudige stappen hebt u een offerte in uw mailbox. Maar ook een bezoek aan huis is mogelijk. Onze adviseurs komen graag bij u langs om met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We kijken ook graag verder. Liggen er voor u bijvoorbeeld mogelijkheden om energie te besparen met het isoleren van uw woning of zonnepanelen, dan zal onze adviseur dit met u bespreken. U kunt altijd van ons een vrijblijvende offerte op maat ontvangen! Wilt u liever huren? Dat kan natuurlijk ook! U huurt al een CV-ketel vanaf € 1,- per dag. Klik hier voor meer informatie over huren.

Meer weten over deze actie? 

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een CV-ketel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Waaraan heeft u behoefte?:*
Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht