Vraag een adviesgesprek aan

CV-ketel kopen 

Een gasprijs die alle records breekt; de drang naar zuinige, duurzame en gasloze oplossingen is dan ook groter dan ooit. Toch kunnen we niet allemaal direct van het gas af. Veel woningen zijn ongeschikt voor een volledig gasloze oplossing, om nog maar te zwijgen over de leveringsonzekerheid van warmtepompen en andere duurzame apparaten. Veel klanten met een defecte CV-ketel zijn dan ook nog steeds aangewezen op de aanschaf van een vervangende CV-ketel. Is uw oude CV-ketel aan vervanging toe? Energiewacht helpt u in uw keuze en bij de transitie naar een meer energiezuinige woonomgeving.

 

Stap voor stap verduurzamen met een nieuwe CV-ketel!

Wij bieden u geen onmogelijk alternatief, maar een passend perspectief: een duurzaam concept waarmee u de komende tijd stukje bij beetje kunt verduurzamen, te beginnen met een energiezuinige en toekomstbestendige CV-ketel. Als eerste stap ontvangt u nu tijdelijk € 200,- korting bij een nieuwe CV-ketel. Als stap twee krijgt u een kortingsboekje met besparingstips en aantrekkelijke kortingen op duurzame producten van Energiewacht! 

 

Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel!

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! U profiteert nu bij diverse actiemodellen van extra voordeel! Ontvang nu tijdelijk € 200,- korting en kortingsvouchers op duurzame producten !

 

* De actie is geldig van 1 mei t/m 30 september 2022. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen van een CV-ketel kopen bij Energiewacht

Een CV-ketel kopen bij Energiewacht levert heel wat voordelen op:

  • Vakkundige en veilige installatie van uw nieuwe CV-ketel

  • De CV-ketel komt in uw bezit en u bepaalt zelf wanneer u uw cv-ketel vervangt 

  • Ruim aanbod aan bekende merken  

  • U profiteert van een aantrekkelijke korting van € 200,- en u krijgt kortingsvouchers waarmee u stap voor stap verder uw woning kunt verduurzamen. 

     

 

Meer weten over CV-ketel kopen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt de informatie direct in uw e-mail!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten