Zomeractie van Energiewacht Groep Bekijk hier de voorwaarden
Meer informatie

 

ACTIEVOORWAARDEN ZOMERACTIE CV-KETEL 2021

Geldig van 1 juli 2021 tot en met 30 september 2021

Bij aankoop van een actieketel ontvangt u een Cadeau keuzekaart van € 150,- korting, of een directe korting van € 100,-. 

 

Dit is een actie van Energiewacht Groep. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Inhoud van de actie:

 1. Bij aanschaf en installatie van een actie cv-ketel bij Energiewacht Groep, ontvangt u een Cadeau keuzekaart van (kijk voor een overzicht van de 14 aangesloten merken op yesty.nl). of € 100,- korting. De deelnemende actie cv-ketels staan onderaan deze voorwaarden vermeld.
 2. De actie is geldig van 1 juli 2021 t/m 30 september 2021 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is alleen geldig bij het kopen van een actieketel. Huur cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 4. Bij de keuze voor contante korting, wordt het bedrag van €100,- direct in de offerte verrekend.
 5. De Yesti Cadeaukaart wordt binnen twee weken na plaatsing van de cv-ketel digitaal toegezonden in de vorm van een code. U ontvangt deze op het door u aangegeven e-mail adres. Deze code is op de website van Yesty inwisselbaar voor een definitieve Cadeaukaart. De code en de kaart zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Energiewacht Groep kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de klant van een verkeerd e-mail adres, dat resulteert in het niet ontvangen van de Cadeaukaart. 
 6. De aanvraag voor een adviesgesprek of online offerte dient in de actieperiode plaats te vinden. De uitgebrachte (online) offerte heeft een geldigheidsduur van 31 dagen, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 7. Het recht op de Cadeaukaart vervalt wanneer de koopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.
 8. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld.
 9. Op de levering en installatie van cv-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
 10. Energiewacht Groep behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 11. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

Actie cv-ketels

 • Remeha: Avanta en Tzerra
 • ATAG P- serie en de I-EC serie

 

Aanvullende vragen Yesty Cadeaukaart

Hoe werkt het precies?

 • Nadat uw toestel is geplaatst ontvangt u een e-mail met daarin een link naar het Yesty Cadeaukaart platform
 • U gaat naar de website of app van Yesty om de Energiewacht Groep keuzekaart om te ruilen voor de Cadeaukaart van uw keuze
 • U ziet een lijst met merken cadeaukaarten waar u de Energiewacht Groep keuzekaart voor om kunt ruilen. Bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Bijenkorf, Zalando of Hema.
 • Wilt u op het moment van omruilen toch liever een ander merk Cadeaukaart? U kunt uit de lijst met merken nog kiezen voor een ander merk Cadeaukaart
 • U kiest definitief uw Cadeaukaart

Wanneer krijg ik mijn Cadeaukaart?

 • Wanneer uw toestel geplaats is, ontvangt u binnen 2 weken een e-mail met activatiecode
 • U volgt de stappen in de e-mail
 • U opent uw cadeau op de website van Yesty
 • U volgt op de website van Yesty of in de app de stappen om uw Energiewacht Groep keuzekaart om te ruilen, voor de Bijenkorf Cadeaukaart of voor een ander merk Cadeaukaart. U maakt dan echt definitief uw keuze voor één aanbieder.
 • Shoppen maar!

Hoe krijg ik mijn Cadeaukaart?

 1. U ontvangt een e-mail met activatiecode naar het e-mail adres dat u heeft aangeven op de koopovereenkomst
 2. U volgt de instructies in de e-mail en activeert uw Cadeaukaart

Voor welke merken kan ik de Energiewacht Groep keuzekaart omwisselen?

De keuzekaart met een waarde tot € 150,- kunt u inwisselen voor een Cadeaukaart van: Wehkamp, Hema, Rituals, Bijenkorf, Zalando, Bol.com, ICI PARIS XL, My Jewellery, Shoeby, Vitaminstore, Aktiesport, Perrysport, HotelSpecials en Marlies Dekkers. Goed om te weten: u kunt uw Energiewacht Groep keuzekaart voor maar één merk omruilen. Het is dus niet mogelijk om een Energiewacht Groep keuzekaart t.w.v. € 150,- in delen om te ruilen, bijv. €100 voor Bol.com en €150 voor Bijenkorf.
 

Kan ik de Energiewacht Groep keuzekaart in delen omruilen, voor verschillende merken?
Nee, dan kan helaas niet. U ruilt uw Energiewacht Groep keuzekaart om voor een Cadeaukaart van één merk.

Meer weten over deze actie?

Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht