Nu met gratis CV-ketel inspectiebeurt Bekijk hier de voorwaarden
Direct afsluiten

Voorwaarden actie Service en Onderhoud

Actievoorwaarden Service & Onderhoud

Ontvang een gratis CV-ketel inspectie

Dit is een actie van Energiewacht bv. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1. Inhoud van de actie: Bij het aangaan van een serviceabonnement voor je cv-ketel of combiketel ontvang je een gratis cv-ketelinspectie t.w.v. € 50,-.

2. De actieperiode loopt van 1 april 2021 tot en met 30 september 2021.

3. Deze actie geldt alleen voor cv/combiketels.

4. De actie is geldig voor alle abonnementsvormen.

5. De actie geldt niet voor toestellen waarvoor al een Service- & Onderhoudsabonnement is afgesloten.

6. De aanmelding moet binnen de actieperiode plaats vinden en geldt alleen wanneer de leveringsovereenkomst niet wordt geannuleerd tijdens de bedenktijd van 14 kalenderdagen. 

7. Op het moment van afsluiten van het abonnement dient het toestel naar behoren te functioneren. De actie is niet geldig wanneer er op het moment van afsluiten van het abonnement sprake is van een storing of reparaties aan het toestel nodig zijn.

8. Bij de inspectie checken wij onder andere of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren.

9. Mocht uit de eerste inspectie blijken dat er sprake is van reparaties of storing, dan brengen we in overleg met jou het toestel direct in goede staat. De arbeidsuren en materiaalkosten worden in geval van reparaties of storing apart in rekening gebracht, ongeacht de gekozen abonnementsvorm.

10. Bij het afsluiten van het abonnement zijn de algemene voorwaarden service- & onderhoud van Energiewacht van toepassing.

11. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld.

12. Energiewacht behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.

13. Door deelname aan deze actie verklaar je akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

 

Storing? Wij helpen u binnen 2 uur.

Energiewacht Groep staat voor goede en snelle hulp bij storingen. Wij helpen onze klanten gemiddeld binnen 2 uur. In tijden van absolute topdrukte of in het weekend kan het voorkomen dat wij deze responstijd niet halen. Natuurlijk streven wij er altijd naar om u zo snel mogelijk (binnen 2 uur) te helpen bij een storing.

Sluit nu een CV-ketel onderhoudsabonnement af

Verzeker uzelf van maximaal wooncomfort, minder stookkosten en een optimale veiligheid met het abonnement van Energiewacht Groep.

Sluit nu het abonnement af dat bij u past en wij nemen contact met u op voor het plannen van uw gratis CV-ketel inspectiebeurt.

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*

Toestel 1

Merk en Type van toestel 1 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 1:
Comfort basis toestel 1:
Comfort toestel 1:
Comfort Plus toestel 1 :
Wilt u een tweede toestel toevoegen?:

Toestel 2

Merk en Type toestel 2 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 2:
Comfort Basis toestel 2:
Comfort toestel 2:
Comfort Plus toestel 2:
Wilt u een derde toestel toevoegen?:

Toestel 3

Merk en Type toestel 3 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 3:
Comfort Basis toestel 3:
Comfort toestel 3:
Comfort Plus toestel 3:
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht