Nu met gratis CV-ketel inspectiebeurt Bekijk hier de voorwaarden
Direct afsluiten

Voorwaarden actie Service en Onderhoud

Gratis CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,- bij een Service- en Onderhoudsabonnement
2) Indien u zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketel inspectiebeurt.
3) Voor aanvang van de CV-ketel inspectiebeurt wordt eerst met u besproken welk Service- & Onderhoudsabonnement er wordt afgesloten.
4) De CV-ketel inspectiebeurt mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
5) Tijdens de CV-ketel inspectiebeurt wordt toestelgericht onderhoud uitgevoerd. De monteur beslist naar aanleiding van de gestelde criteria (van het toestelgerichte onderhoud) welke onderhoudsbeurt er uit wordt gevoerd.
6) Bij open installaties of installaties met zuurstof doorlatende slang en bedrijfsmatige toepassingen alleen een Comfort abonnement. Bij een Agpo/Ferroli toestel is alleen een basis abonnement of comfort abonnement mogelijk.
7) Indien een CV-ketel inspectiebeurt langer dan 60 minuten duurt (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud), dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
8) Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketel inspectiebeurt worden altijd bij de klant in rekening gebracht.
9) Indien u aangeeft (voorafgaand, tijdens of na afloop van de CV-ketel inspectiebeurt) geen Service- & Onderhoudsabonnement te willen afsluiten, dan worden alle arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten in rekening gebracht.
10) Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan wel voorrijkosten, uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening. Sluit u op dat moment een abonnement af, dan betaalt u geen voorrijkosten (met uitzondering van het weekend).
11) Deze actie is alleen geldig als u kiest voor automatische incasso.

12) Deze actie is alleen van toepassing op CV-ketels.

13) Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement van de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2021. 

 

Storing? Wij helpen u binnen 2 uur.

Energiewacht Groep staat voor goede en snelle hulp bij storingen. Wij helpen onze klanten gemiddeld binnen 2 uur. In tijden van absolute topdrukte of in het weekend kan het voorkomen dat wij deze responstijd niet halen. Natuurlijk streven wij er altijd naar om u zo snel mogelijk (binnen 2 uur) te helpen bij een storing.

Sluit nu een CV-ketel onderhoudsabonnement af

Verzeker uzelf van maximaal wooncomfort, minder stookkosten en een optimale veiligheid met het abonnement van Energiewacht Groep.

Sluit nu het abonnement af dat bij u past en wij nemen contact met u op voor het plannen van uw gratis CV-ketel inspectiebeurt.

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*

Toestel 1

Merk en Type van toestel 1 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 1:
Comfort basis toestel 1:
Comfort toestel 1:
Comfort Plus toestel 1 :
Wilt u een tweede toestel toevoegen?:

Toestel 2

Merk en Type toestel 2 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 2:
Comfort Basis toestel 2:
Comfort toestel 2:
Comfort Plus toestel 2:
Wilt u een derde toestel toevoegen?:

Toestel 3

Merk en Type toestel 3 (indien bekend):
Bouwjaar toestel 3:
Comfort Basis toestel 3:
Comfort toestel 3:
Comfort Plus toestel 3:
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht