Verlaag uw energierekening met zonnepanelen! Nu 5% korting op zonnepanelen van Energiewacht Groep Profiteer en vraag meer informatie aan!

Profiteer van 5% korting op uw offerte voor zonnepanelen!

Investeren in zonnepanelen van Energiewacht Groep is interessanter dan ooit. Fossiele brandstoffen worden schaarser en energieprijzen blijven stijgen. Daarnaast brengen zonnepanelen meer op dan menig spaarrekening aan rente uitkeert. Met de aanschaf van zonnepanelen verbetert u uw woonomgeving en bespaart u tegelijkertijd fors op uw energierekening. Dat scheelt al snel de helft van uw huidige verbruikskosten.

Bovendien profiteert u, tot en met 31 maart 2018, van 5% winterkorting op uw offerte. Lees snel verder!

 

Alles geregeld van A tot Z

Schaft u zonnepanelen bij Energiewacht Groep aan, dan heeft u alles geregeld van A tot Z. Uw zonnepanelen worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Wij zorgen voor de juiste bekabeling, omvormers en aanpassingen aan de meterkast. U profiteert daarnaast van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v.  145,- zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

 

Dat geeft een fijn en rustig gevoel!

 

Profiteer van onze gratis btw-teruggaveservice!

Met een zonnepanelensysteem van Energiewacht Groep kunt u “ondernemer voor de btw” worden. Hierdoor kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit recht ontstaat, omdat u wordt gezien als producent van elektriciteit en dus als ondernemer, die tegen een vergoeding aan uw energieleverancier elektriciteit levert. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem geeft dat een voordeel dat kan oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar.

 

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 145,- regelen wij voor u deze teruggave van btw, zodat u nergens omkijken naar heeft.

 

 

Wilt u meer weten over zonnepanelen?

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. 
Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze zonnepanelenactie. 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht