Weer of geen weer, met zonnepanelen profiteert u altijd! Nu met gratis BTW-teruggave service Meer informatie

 

Profiteer van zonnepanelen in de winter!

Wist ue dat zonnepanelen ook in de winter veel stroom opleveren? Panelen werken ook in de winter heel goed door een betere geleiding en minder weerstand. Nu investeren in zonnepanelen is dus heel rendabel. Begin deze winter met besparen en laat nu alvast zonnepanelen installeren. Dan bent u helemaal klaar voor het beste seizoen voor zonnepanelen: het voorjaar. 

 

Profiteer van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95!

Met een zonnepanelensysteem van Energiewacht Groep kunt u “ondernemer voor de btw” worden. Hierdoor kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit recht ontstaat, omdat u wordt gezien als producent van elektriciteit en dus als ondernemer, die tegen een vergoeding aan uw energieleverancier elektriciteit levert. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem geeft dat een voordeel dat kan oplopen tot € 1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar.

Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. € 149,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw, zodat u nergens omkijken naar heeft.
 

Alles geregeld van A tot Z

Schaft u zonnepanelen bij Energiewacht Groep aan, dan heeft u alles geregeld van A tot Z. Uw zonnepanelen worden binnen 1 dag geïnstalleerd. Wij zorgen voor de juiste bekabeling, omvormers en aanpassingen aan de meterkast. U profiteert daarnaast van onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v.  149,95 zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

 

Dat geeft een fijn en rustig gevoel! 

 

 

Wilt u meer weten over zonnepanelen?

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u zonnepanelen niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze. 
Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze zonnepanelenactie. 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht