Het energielabel van uw huis

Het energielabel van uw huis

Alle woningen in Nederland hebben tegenwoordig een energielabel. Het energielabel zegt iets over de energiezuinigheid van een huis. Het energielabel kan variëren van A (heel goed) tot G (heel slecht). Bij de verkoop of verhuur van een woning wordt altijd opnieuw gekeken naar het energielabel van het huis. Om het energielabel van uw woning te verbeteren kunt u een aantal energiebesparende maatregelen treffen. Dit kan uiteenlopen van zonnepanelen tot isoleren. Wilt u een gratis en vrijblijvend persoonlijk advies? Doe dan de online huisscan!

 

Wijziging bij verkoop of verhuur

In 2015 heeft elke woning een voorlopig energielabel gekregen. Als de woning in de tussentijd niet verkocht of verhuurd is, geldt het voorlopige energielabel nog voor de woning. Op het moment dat de woning verkocht of verhuurd wordt, moet er een definitief label voor de woning worden gemaakt. Een energielabel is 10 jaar geldig tot het opnieuw in beraad moet worden genomen. Dacht u dat u een hoger energielabel had? Maak dan u woning energiezuiniger. Dit kan op verschillende manieren; lees onze tips of doe de online huisscan!

 

Doe de online huisscan!

 

Neem direct contact met ons op!

Direct meer informatie of een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Straatnaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
Ik wil meer informatie over::*
        

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
Delen op social media
Anderen bekeken ook
Hoeveel energie gebruikt een Nederlands gezin?
Hoeveel energie gebruikt een Nederlands gezin?

U kijkt naar de tv, een serie op uw telefoon of uw computer is het aan opladen. U denkt er niet bij na, maar het zijn manieren van...

Het energielabel van uw huis
Het energielabel van uw huis

Alle woningen in Nederland hebben tegenwoordig een energielabel. Het energielabel zegt iets over de energiezuinigheid van een...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail:

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten