Een koel en aangenaam binnenklimaat met een airco van Energiewacht Groep

Airco kopen of huren? Scherp geprijsd, inclusief onderhoud

Een airco zorgt voor een koel en gezond binnenklimaat. Bij Energiewacht Groep kunt u voordelig een airco kopen of huren. Met een onderhoudscontract werkt het apparaat altijd optimaal en energiezuinig. 


Een heerlijk warme zomer, wie wil dat nou niet? Lekker genieten in de tuin, barbecueën met vrienden en buiten zitten tot de zon onder gaat. 
De zomer heeft ook een keerzijde, want binnen wordt het vaak erg warm. Dit maakt werken en slapen een stuk lastiger. Met een airco van Energiewacht Groep heeft u daar geen last van. 

 

 

Nu gratis cadeaukaart t.w.v. € 250,- of 
€ 200,- korting bij een airco

Kiest u voor een airco van Energiewacht Groep, dan profiteert u van onze actie. U ontvangt bij een nieuwe airco een Media Markt-cadeaukaart of Jumbo-cadeaukaart t.w.v. € 250,-! Wilt u geen cadeaukaart? Geen probleem, u ontvangt dan € 200,- korting. Aan u de keuze.

 

Airco kopen of huren, voor prettiger binnenklimaat

Een airco van Energiewacht Groep zorgt voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zowel thuis als op het werk. Dit woont en werkt een stuk prettiger. En er zijn meer voordelen. 
 

1. Een prettiger binnenklimaat 
In een koele omgeving voorkomt u hoofdpijn en vermoeidheidsklachten.


2. Verhoogde productiviteit 
U bent geconcentreerder en productiever in een koele ruimte met schone lucht. Het is niet voor niets dat bedrijven volop investeren

in een gezond en koel binnenklimaat. 
 

3. Geen vochtige ruimtes
Wat veel mensen niet weten is dat een airco vocht uit de lucht haalt. Daardoor kan uw lichaam beter zijn warmte kwijt. 


4. Geen schadelijke stoffen en bacteriën 
De lucht in uw huis raakt gedurende de dag vervuild, bijvoorbeeld door etensluchten, sigarettenrook en schadelijke stoffen en bacteriën. Een airco vervangt de vieze lucht door schone lucht, en geeft zo stoffen en bacteriën minder kans. 

Onderhoud airco onmisbaar voor optimale prestaties

Koelen met een airco heeft niet alleen voordelen. Zo gebruiken ze relatief veel stroom en kan een slecht onderhouden airco ziekten en allergieën veroorzaken. Is de luchtvochtigheid door het gebruik van een airco lager dan de ideale 45-60 %? Dan heeft dit mogelijk gevolgen voor uw weerstand en grijpen bacteriën en virussen sneller om zich heen.

 

Lees meer over onderhoud!

Energiezuinige AA+ airco's 

Energiewacht Groep verkoopt en verhuurt uitsluitend energiezuinige airco´s. De airco's beschikken over een energielabel AA+, en verbruiken minimaal stroom. 

Besluit u een airco te kopen of te huren bij Energiewacht Groep? Sluit dan meteen een voordelig onderhoudscontract af. Met periodiek onderhoud controleert een ervaren monteur elke 1,5 jaar het ventilatiesysteem en het luchtfilter. Uw airco blijft in topvorm en stof en bacteriën krijgen geen kans. 

 

 

Airco huren ook mogelijk

U kunt bij Energiewacht Groep ook een airco huren. Voor een vast, laag maandbedrag bent u dan verzekerd van koelte. Wij voeren periodiek onderhoud uit en zorgen dat uw apparaat altijd goed werk. Kortom, u heeft nergens omkijken naar!

Tip van Derk

“De airco van Energiewacht Groep heeft een warmtepomp, zo kunt u de airco het hele jaar door gebruiken. Met het AA+ label, is de airco ook nog eens energiezuinig en maakt ook bijna geen geluid.” 

 

 

Meer weten over airco? 

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een airco niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over het aanschaffen van een airco.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht

 

Gerelateerde blogs

Airco voordelen


Lees alles over de voordelen van een airco systeem...
lees verder

Een airco kopen


Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een airco?...
lees verder

Airco onderhoud


3 redenen waarom u uw airco goed moet onderhouden...
lees verder

Woningwaarde verhogen


5 interessante tips om de waarde van uw woning te verhogen...
lees verder