Gasloos wonen met een all-electric warmtepomp Verlaag uw CO2-uitstoot met 50 procent!
Meer informatie

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp werkt op stroom en vervangt hiermee de gasaansluiting. De warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning door warmte te halen uit de lucht, bodem of het grondwater. Zelfs tot een temperatuur van -20 graden levert een all-electric warmtepomp nog genoeg warmte op. Een volledig elektrische warmtepomp werkt zeer efficiënt met lage temperaturen. Er zijn zelfs warmtepompen met een rendement van 600%! Het is daarom belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is. Denk bijvoorbeeld aan vloer-, wand- of dakisolatie of lage temperatuur verwarming, zoals vloer- of wandverwarming. 

De voordelen van een all-electric warmtepomp

  • U bespaart op uw energiekosten
  • Gasvrij uw woning verwarmen
  • Verhoging van het Energielabel 
  • Verminderde CO2-uitstoot

Een all-electric of hybride warmtepomp. Wat is het verschil?

Een all-electric warmtepomp heeft geen CV-ketel op gas nodig is. De all-electric zorgt voor warm water in uw badkamer en keuken én verwarmt uw woning. 

 

Een hybride warmtepomp wordt gebruikt in combinatie met een HR-ketel. De hybride warmtepomp werkt op elektriciteit en verwarmt uw woning voor een groot gedeelte. De CV-ketel werkt op gas en zorgt voor het warme water in uw keuken en badkamer. Wanneer de temperaturen buiten erg laag zijn springt de CV-ketel bij om extra warmte en comfort te leveren. 

Nog meer rendement met zonnepanelen

Een warmtepomp heeft elektriciteit nodig om uw woning te verwarmen. Hierdoor zal uw elektriciteitsverbuik gaan stijgen. Wanneer u energie wilt besparen en uw CO2-uitstoot wilt verminderen is een warmtepomp met zonnepanelen de ideale combinatie. Met zonnepanelen kunt u de stroom zelf opwekken en gebruiken voor de elektriciteit die de warmtepomp verbruikt. Hiermee bespaart u op uw energierekening. Ook de terugverdientijd van de warmtepomp wordt ingekort wanneer u zonnepanelen heeft. 

Daikin Altherma 3 Integrated

De Daikin Altherma Integrated 3 zorgt voor verwarming, koeling en warm water. Deze volledig elektrische warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en heeft een geïntegreerde roestvrijstalen warmtapwatertank. Het compacte ontwerp van de binnenunit heeft een modern en stijlvol design, waardoor deze perfect bij andere huishoudtoestellen past. 

 

  • Haalt een seizoensrendement van A+++ met de Bluevolution technologie
  • Eenvoudig instelbaar en bedienbaar met de nieuwe MMI-besturingssysteem
  • Het vloermodel neemt slechts een grondoppervlak van 60 x 60 cm in beslag
  • Geïntegreerde back-upverwarming

Meer informatie over de all-electric warmtepomp?

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Op dit moment komen er veel aanvragen binnen, hierdoor kan de reactietijd wat langer zijn dan dat u van ons gewend bent.

 

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Mijn woning is geïsoleerd:*
Mijn woning is voorzien van vloer- of wandverwarming:*
Gemiddeld gasverbruik p/j (m3):*
Heeft u nog opmerkingen? :

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten