Blog: Lees meer over het kopen of huren van een CV-ketel Alles op een rijtje van A tot Z!

Een CV-ketel kopen of huren

Een CV-ketel is een onmisbaar apparaat in uw woning en leven, maar kan een redelijke kostenpost betekenen. Niet iedereen is in staat om, mogelijk ook onverwachts, een grote investering te doen. Hierdoor kan het lastig zijn om een CV-ketel te kopen.

 

Gelukkig bestaan er vandaag de dag meer mogelijkheden wat betreft het aanschaffen van een CV-ketel. Naast het kopen van een CV-ketel is het namelijk ook mogelijk om een CV-ketel te huren. Beide mogelijkheden hebben elk hun eigen voordelen.

 

Een CV-ketel kopen

Wanneer u besluit een CV-ketel te kopen, dan komt de CV-ketel geheel in uw eigen bezit. U betaalt hierbij het volledige bedrag in één keer en profiteert daardoor op de lange termijn. Over de gehele levensduur van de CV-ketel zullen de kosten bij het kopen van een CV-ketel namelijk het voordeligst zijn.

 

Omdat u eigenaar wordt van de CV-ketel, heeft u volledige zeggenschap over het toestel. Zo kunt u zelf uw eigen CV-ketel uitkiezen en bepalen wanneer u deze laat vervangen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Zo blijft uw eigen CV-ketel in goede conditie en gaat deze langer mee. U bent dan ook nog verzekerd van snelle hulp bij storingen.

 

Energiewacht Groep biedt verschillende onderhoudsabonnementen voor ieder huishouden. Bovendien kunt u bij het kopen van een CV-ketel gebruik maken van garantieplannen.

 

De voordelen voor het kopen van een CV-ketel:

  • Eenmalige investering
  • Meest voordelige optie over gehele levensduur
  • Direct eigenaar van de CV-ketel
  • Langere levensduur in combinatie met onderhoudsabonnement

Een CV-ketel huren

Indien u kiest voor het huren van een CV-ketel, dan betaalt u een laag bedrag per maand. Het onderhoud van de CV-ketel is hierbij inbegrepen. Bij Energiewacht Groep betekent dat inclusief 18-maandelijks periodiek onderhoud. Bovendien worden andere bijkomende kosten, zoals reparatiekosten en onderdelen, ook gedekt.

 

U bent dus 'verzekerd' voor deze kosten en hoeft in geval van reparaties en onderhoud geen kosten te betalen. Dat geeft zekerheid!

 

Meer weten over onze blog of een CV-ketel kopen?

Bij Energiewacht Groep kunt u zowel een CV-ketel huren als kopen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Vul uw gegevens in en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht