Op zoek naar een geiser of boiler? Energiewacht Groep doet méér! Meer informatie

Een warme douche met een boiler of geiser van Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep kunt u de nieuwste boilers en geisers kopen en huren.

Met een bijpassend onderhoudscontract zit u nooit in de kou.


U staat heerlijk onder de douche en opeens is het warme water op. Met een nieuwe boiler of geiser van Energiewacht Groep behoort dat ongemak tot het verleden. Is uw warmwatertoestel oud en aan vervanging toe, dan kunt u zeer voordelig een nieuwe boiler of geiser kopen.

 

Huren is ook mogelijk.

Voor een vast, laag maandbedrag beschikt u over een nieuwe, hoogwaardige en energiezuinige boiler of geiser. 

 

Op zoek naar een boiler?

Op zoek naar een geiser?

Boiler of geiser onderhoud nodig?

 

Een boiler van Energiewacht Groep

Een boiler en een geiser werken net even anders. Een boiler - ook wel voorraadtoestel genoemd - verwarmt een bepaalde hoeveelheid water en houdt dit warm. Dit zorgt voor een snelle en onbeperkte levering van warm water. Bij Energiewacht Groep kunt u terecht voor verschillende soorten boilers.


Tip van Arjan

“Stel de temperatuur van uw boiler nooit lager in dan 60 graden vanwege risico op de Legionella bacterie. Om energie te besparen kunt u een tijdklok plaatsen en tijdens vakanties kunt u de boiler uitzetten.”

 

Een geiser van Energiewacht Groep

Een geiser - ook wel doorstroomwaterverwarmer genoemd - verwarmt het water op het moment zelf. Daardoor duurt het wat langer voor u over warm water beschikt. Geisers zijn gasgestookte warmwatertoestellen die snel, onbeperkt, goedkoop en milieuvriendelijk warm water leveren. Energiewacht Groep levert keukengeisers en badgeisers en zorgt ervoor dat u nooit zonder warm water zit.

Onderhoud geiser en boiler verhoogt rendement en betrouwbaarheid

Met regelmatig onderhoud verhoogt u het rendement en de betrouwbaarheid van uw geiser of boiler aanzienlijk. Sluit daarom een onderhoudsabonnement af bij Energiewacht Groep. Dan weet u zeker dat u nooit zonder warm water komt te zitten.

U kunt kiezen voor een onderhoudscontract voor uw boiler of geiser. In beide gevallen controleren we uw apparaat regelmatig en vervangen we preventief onderdelen. Storing? Wij staan direct voor u klaar: 24/7!

 

Lees meer

Wilt u meer informatie aanvragen?  

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een geiser of boiler niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht