Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 260.000 klanten. Maar we doen méér dan onderhoud aan de vertrouwde cv-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat en verduurzamen woningen. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, leveren airco’s  en beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Daarnaast verduurzamen we woningen door het leveren van zonnepanelen, isoleren van woningen, het plaatsen van slimme meters en leveren we andere duurzame producten zoals warmtepompen.

 

Voor de vestiging Steenwijk, afdeling slimme meters, zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Call Center Agent/Dagplanner

Minimaal 30 uur per week/Steenwijk/binnendienst

Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof.

 

Functieprofiel

Als call center agent/dagplanner ben je de spil tussen monteur en klant. Je ondersteunt de planner bij het maken van het werkschema van de monteur, die bij onze klanten de vervanging van de gas- en elektriciteitsmeters door nieuwe slimme meters verzorgt.

Je houdt van dynamiek en weet elke dag alle vragen, telefoontjes en wijzigingen om te zetten in oplossingen die er voor zorgen dat de klus geklaard wordt. Met jouw natuurlijke rust en flair zorg je er voor dat zowel klant als monteur met een glimlach het telefoongesprek met jou beëindigd.

 

Wie zoeken wij?

Als call center agent/dagplanner heb je een Mbo-opleiding in administratieve richting (niveau 4). Je bent minimaal 30 uur verdeeld over 5 werkdagen beschikbaar. De werkervaring die je meebrengt heb je opgedaan in een dynamische, klantgerichte functie. Je houdt er van om iedere dag de uitdagingen die de planning beïnvloeden op een vindingrijke en klantvriendelijke manier op te lossen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent klantgericht, resultaatgericht, proactief en stressbestendig.

 

Wat bieden wij?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor  ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regelingen.

 

Sollicitatie of informatie?

Wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv uiterlijk 18 februari via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hilbrand Wijbenga (Coördinator slimme meters) via 06 510 058 26 of met Annemarie Stam (Personeelsadviseur) via 06 120 206 40.

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld