Energiewacht Groep bij u in Bolsward Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Bolsward en omgeving

U wilt uw CV-ketel vervangen in Bolsward en omgeving? Energiewacht Groep is ook in Bolsward en omgeving uw partner voor het vervangen van uw CV-ketel.

 

Energiewacht Groep adviseert u graag over welke CV-ketel het beste op uw wensen aansluit. Met ons brede assortiment van verschillende CV-ketel merken kunnen wij u een objectief advies geven. Onze adviseur legt u dit advies voor in vorm van een gratis en vrijblijvende offerte (u kunt bij Energiewacht Groep een CV-ketel huren, leasen of kopen). Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Bent u geïnteresseerd in het vervangen van uw CV-ketel door Energiewacht Groep? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie of voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht