Energiewacht Groep bij u in Burgum Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Burgum en omgeving

U komt uit Burgum en omgeving en bent op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Energiewacht Groep adviseert u dan graag! U kunt bij Energiewacht Groep kiezen voor huur, lease of koop van een nieuwe CV-ketel. Elke manier van aanschaf heeft zijn voordelen.

 

Wilt u weten welke ketel het beste bij u past? Onze adviseur adviseert u daar graag in. Aan de hand van uw woning en haar warm water behoefte en aan de hand van uw wensen zal onze adviseur u een gratis en vrijblijvende offerte doen toekomen.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u graag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek? Vul dan het formulier in. Wilt u eerst meer informatie? Vul dan ook het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het verstrekken van meer informatie.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht