Energiewacht Groep bij u in Dalfsen Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Dalfsen en omgeving

U bent een Dalfsenaar of woonachtig in Dalfsen en omstreken en op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Dan bent u bij Energiewacht Groep aan het juiste adres. Energiewacht Groep heeft jarenlange ervaring met het vervangen van CV-ketels. 

 

U kunt bij Energiewacht Groep op verschillende manieren een nieuwe energiezuinige CV-ketel aanschaffen. Dit kan in de vorm van koop, huur of lease. U heeft daar vrij de keuze in. Onze adviseur kan voor u alle voordelen en de kosten van zowel koop, huur als lease op een rijtje zetten in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Aan de hand van uw wensen en uw woning zal hij u dan een offerte doen toekomen.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u graag vandaag nog beginnen met besparen door een energiezuinige CV-ketel aan te schaffen? Vul dan uw gegevens in, in het formulier en druk op ‘Versturen’. Ook voor meer informatie kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht