Energiewacht Groep bij u in Drachten Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Drachten en omgeving

U bent woonachtig in Drachten en omgeving en op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Energiewacht Groep staan dan voor u klaar! In Drachten en omgeving heeft Energiewacht Groep vele CV-ketels vervangen, tot tevredenheid van haar klanten.

 

Wanneer u graag een nieuwe CV-ketel wilt aanschaffen (u kunt bij ons huren, leasen of kopen) wilt u zeker weten dat u de beste keuze maakt. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van deze keuze. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek geeft onze adviseur u advies m.b.t. de CV-ketel die het beste bij uw wensen en uw woning past.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u graag dat onze adviseur bij u langs komt voor een gratis en vrijblijvend advies? Vul dan het formulier in. Ook als u alleen meer informatie wilt is het verstandig om het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht