Energiewacht Groep bij u in Franeker Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Franeker

U woont in Franeker en omgeving en uw wilt een nieuwe CV-ketel? Energiewacht Groep komt graag bij u langs om u te adviseren. Een CV-ketel aanschaffen is niet zomaar een uitgave, wij helpen u daar dan ook graag bij.

 

Bij Energiewacht Groep heeft u de mogelijkheid om een CV-ketel aan te schaffen op verschillende manier, namelijk huren, leasen of kopen. Elke vorm heeft zijn voordelen. Wilt u meer weten over deze voordelen? Klik dan hier voor de voordelen van een CV-ketel huren, hier voor de voordelen van een CV-ketel leasen en hier voor de voordelen van een CV-ketel kopen.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u alle informatie nog eens rustig nalezen of een afspraak maken met een van onze adviseurs? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie of voor het maken van een adviesgesprek met onze adviseurs. Onze adviseur komt dan bij u in Franeker en omgeving langs voor een adviesgesprek.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht