Energiewacht Groep bij u in Gorredijk Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Gorredijk en omgeving

Energiewacht Groep is zeer bekend met Gorredijk en omgeving. In Gorredijk en omgeving hebben we al veel CV-ketels vervangen en vernieuwd. Komt u uit Gorredijk en omgeving, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres.

 

Een CV-ketel vervangen is niet zomaar een uitgave. Er komt veel bij kijken. Om deze reden komt onze adviseur ook bij u langs om u zo goed mogelijk te adviseren wanneer het gaat om een nieuwe CV-ketel. Omdat wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende merken zult u van ons altijd een objectief advies ontvangen. Uw wensen neemt onze adviseur mee in een vrijblijvende en gratis offerte. U kunt bij ons kiezen uit het huren, leasen of kopen van een CV-ketel.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht