Energiewacht Groep bij u in Hoogeveen Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Hoogeveen en omgeving

Energiewacht Groep vervangt al jaren CV-ketels in Hoogeveen en omgeving, dit tot tevredenheid van haar klanten. Is ook uw CV-ketel aan vervanging toe? Dan heeft u in Energiewacht Groep een juiste partner gevonden. 

 

Het is bij Energiewacht mogelijk om uw CV-ketel te huren, te leasen of te kopen. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Hij komt vrijblijvend en gratis bij u langs om u daarover advies te geven. De installatie van de CV-ketel doen we binnen een dag, zo zit u binnen een dag weer lekker in de warmte.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u graag een adviesgesprek aanvragen? Vul dan het formulier in en druk op ‘Ja, ik wil meer informatie'. Ook als u alleen meer informatie wilt kunt met ons contact opnemen via dit formulier. 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht