Energiewacht Groep bij u in IJsselmuiden Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel IJsselmuiden en omgeving

Energiewacht Groep is actief in IJsselmuiden en omgeving. Naast dat Energiewacht Groep servicepartner is voor het onderhoud van CV-ketels en andere warmwatertoestellen, vervangen we ook oude CV-ketels. 

 

Bij Energiewacht Groep heeft u de keuze uit verschillende energiezuinige ketels van bekende CV-ketel merken. U kunt deze CV-ketels bij ons huren, leasen of kopen. Wanneer u bij ons een CV-ketel aanschaft regelen wij alles voor u. Van advies in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek tot installatie van de CV-ketel. Zo heeft u nergens omkijken naar.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u meer weten over onze actie of wilt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met ons inplannen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht