Energiewacht Groep bij u in Lelystad Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Lelystad en omgeving  

Lelystad, de hoofdstad van Flevoland. Energiewacht Groep is ook heel actief in Lelystad en omgeving. Voor vele klanten voert Energiewacht Groep daar onder andere het service en onderhoud aan CV-ketels en andere verwarmingstoestellen uit. Ook hebben we al vele ketels vervangen in Lelystad en omgeving.

 

Bij Energiewacht Groep kunt u uw oude CV-ketel vervangen voor een nieuwe energiezuinige ketel. U kunt de nieuwe CV-ketel zowel huren, leasen als kopen. In een adviesgesprek leggen we graag de mogelijkheden uit. We nemen dan ook onze huidige actie mee in ons advies!

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u meer weten of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw aanvraag!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht