Energiewacht Groep bij u in Lemmer Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Lemmer en omgeving

Energiewacht Groep staat ook in Lemmer en omgeving voor u klaar. U bent zich aan het oriënteren voor een nieuwe CV-ketel. Het investeren in een nieuwe CV-ketel is een goede zet. Nieuwe CV-ketels zijn namelijk veel zuiniger dan de oude ketels. Energiewacht Groep adviseert u graag welke ketel voor uw situatie het beste is.

 

Aan de hand van uw behoeftes en aan de hand van uw huis geeft onze adviseur u uitgebreid advies over de ketel die het beste bij uw situatie past. Onze adviseur neemt daarin de verschillende aanschafmogelijkheden (huren, lease, of koop) mee zodat u een compleet overzicht heeft van de mogelijkheden. 

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Voor meer informatie of het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek adviseren wij u om het formulier in te vullen. Wij nemen dat zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht