Kosten onderhoud aan uw CV-ketel Profiteer van onze gratis CV-ketel inspectie t.w.v. €50,-
Direct afsluiten

Wat kost onderhoud aan uw CV-ketel?

CV-ketel onderhoud kosten verschillen wanneer er sprake is van een eenmalige onderhoudsbeurt of een periodieke onderhoudsbeurt als onderdeel van een Service- en Onderhoudsabonnement.

 

Dat uw CV-ketel ooit een keer toe is aan een onderhoudsbeurt, is een feit. Wij adviseren eens per twee  jaar een onderhoudsbeurt uit te voeren. Ook kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een plotselinge storing aan uw CV-ketel, waardoor deze niet meer functioneert en zorgt voor kosten. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen voor een zo laag mogelijke prijs. Maar doet u er dan verstandig aan om te kiezen voor een eenmalige CV-ketel onderhoudsbeurt of kunt u beter een CV-ketel onderhoudsabonnement afsluiten?

 

Eenmalige CV-ketel onderhoudsbeurt

Bij een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw CV-ketel bent u niet verzekerd van periodiek onderhoud en betaalt u per uitgevoerde onderhoudsbeurt. U kunt in dat geval zelf bepalen wanneer en hoe vaak deze onderhoudsbeurten aan uw CV-ketel plaatsvinden. Echter bent u met een eenmalige onderhoudsbeurt ook niet verzekerd van periodiek onderhoud, storingshulp, voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten.

 

Als u weinig problemen aan uw CV-ketel ondervindt en er niet veel hoeft te gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt, dan zijn de kosten voor een eenmalige onderhoudsbeurt nog goed te overzien. Is dit niet het geval en moet er tijdens een onderhoudsbeurt flink wat worden gerepareerd, dan kunt u onverwachts voor hoge CV-ketel onderhoud kosten komen te staan. Ook bij het verhelpen van een storing betaalt u in dat geval de volle prijs.

 

Kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt blijft daarom een gok. U kunt namelijk nooit inschatten of u in de toekomst weinig of juist veel problemen zult ondervinden aan uw CV-ketel.

CV-ketel onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement aan uw CV-ketel bent u verzekerd van periodiek onderhoud en betaalt u een laag bedrag per maand. Er vindt dan eens per twee jaar CV-ketel onderhoud plaats. Daarnaast bent u met een CV-ketel onderhoudsabonnement, afhankelijk van het soort abonnement, verzekerd van periodiek onderhoud, storingshulp, voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. Vele kosten die ontstaan vanuit onderhoud worden dus gedekt.

 

De hoogte van het bedrag dat u per maand betaalt, is afhankelijk van de zekerheid die u wenst. Zo bent u bij het goedkoopste Service- en Onderhoudsabonnement van Energiewacht al verzekerd van periodiek onderhoud, storingshulp en voorrijkosten.

 

Als u in het geval van CV-ketel storingen direct geholpen wil worden en niet voor onverwachte hoge CV-ketel onderhoud kosten wilt komen te staan, dan doet u er verstandig aan om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Een basis onderhoudsabonnement biedt meer zekerheid en meer service voor vrijwel hetzelfde bedrag per jaar als de kosten voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Heeft uw CV-ketel meer onderhoud nodig dan de eenmalige onderhoudsbeurt, dan bent u gegarandeerd voordeliger uit met een onderhoudsabonnement.

 

Bovendien is goed en intensief onderhoud aan uw CV-ketel goed om de kans op storingen te laten afnemen. Met onderhoud bevordert u de levensduur en de werking van de CV-ketel, waardoor u kunt besparen op uw gasverbruik. De minste zorgen en de meeste onderhoud haal je dus uit een CV-ketel onderhoudsabonnement.

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketelinspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

1
2

Toestel 1

Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel:*
Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud:
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN):*

Voorwaarden

Voorwaarden:*
 
Automatische incasso:*
 

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen:

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten