Langere levensduur van een CV-ketel met Energiewacht Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

Wat is de levensduur van een CV-ketel?

Tegenwoordig wordt de levensduur van een CV-ketel steeds langer. De levensduur van nieuwe CV-ketels is over het algemeen 12 tot 15 jaar. Hierna is een CV-ketel, HR-combiketel of combiketel vaak aan vervanging toe. Gedurende deze levensduur wordt de werking van een CV-ketel steeds minder efficiënt. De energiezuinigheid van de CV-ketel neemt af en de kans op storingen neemt toe.

 

Het is essentieel dat een CV-ketel optimaal functioneert. Een CV-ketel is namelijk van groot belang voor het verwarmen van uw woning. Zonder een CV-ketel heeft u geen warm water en kunt u niet warm douchen of uw huis verwarmen. Als uw CV-ketel niet goed functioneert, heeft u kans dat u onverwachts in de kou komt te zitten.

Optimale werking met een CV-ketel onderhoudsabonnement

Een Service- en Onderhoudsabonnement zorgt voor een optimale en veilige werking van uw CV-ketel. Daarnaast zorgt een onderhoudsabonnement voor zekerheid. Mocht er namelijk toch een storing voordoen, dan staat Energiewacht binnen 2 uur bij u op de stoep om deze op te lossen. Bovendien bevordert onderhoud de levensduur van uw CV-ketel.

 

Naarmate een CV-ketel ouder wordt, verbruikt een ketel meer energie en kunnen meer storingen zich voordoen. Grote kans dat het dan voordeliger wordt om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Ook daarvoor kunt u bij Energiewacht terecht!

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketelinspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

1
2

Toestel 1

Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel:*
Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud:
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN):*

Voorwaarden

Voorwaarden:*
 
Automatische incasso:*
 

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen:

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten