Langere levensduur van een CV-ketel met Energiewacht Groep Profiteer van onze gratis CV-ketel inspectiebeurt Direct afsluiten

Wat is de levensduur van een CV-ketel?

Tegenwoordig wordt de levensduur van een CV-ketel steeds langer. De levensduur van nieuwe CV-ketels is over het algemeen 12 tot 15 jaar. Hierna is een CV-ketel, HR-combiketel of combiketel vaak aan vervanging toe. Gedurende deze levensduur wordt de werking van een CV-ketel steeds minder efficiënt. De energiezuinigheid van de CV-ketel neemt af en de kans op storingen neemt toe.

 

Het is essentieel dat een CV-ketel optimaal functioneert. Een CV-ketel is namelijk van groot belang voor het verwarmen van uw woning. Zonder een CV-ketel heeft u geen warm water en kunt u niet warm douchen of uw huis verwarmen. Als uw CV-ketel niet goed functioneert, heeft u kans dat u onverwachts in de kou komt te zitten.

Optimale werking met een CV-ketel onderhoudsabonnement

Een Service- en Onderhoudsabonnement zorgt voor een optimale en veilige werking van uw CV-ketel. Daarnaast zorgt een onderhoudsabonnement voor zekerheid. Mocht er namelijk toch een storing voordoen, dan staat Energiewacht Groep binnen 2 uur bij u op de stoep om deze op te lossen. Bovendien bevordert onderhoud de levensduur van uw CV-ketel.

 

Naarmate een CV-ketel ouder wordt, verbruikt een ketel meer energie en kunnen meer storingen zich voordoen. Grote kans dat het dan voordeliger wordt om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Ook daarvoor kunt u bij Energiewacht Groep terecht!

Service & Onderhoud abonnementsvormen

Bij Energiewacht Groep kunt u kiezen uit de volgende 3 Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel.

 

cv-ketel onderhoud levensduur

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketelinspectiebeurt, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Laat uw CV-ketel GRATIS inspecteren!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2020. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Had u nou maar zonnepanelen!

De zomer gaat gewoon door. Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen!

Sluiten