Een CV-ketel onderhoudsbeurt door Energiewacht Groep Profiteer van onze gratis CV-ketel inspectiebeurt Direct afsluiten

Hoe lang duurt een CV-ketel onderhoudsbeurt?

De tijdsduur van een CV-ketel onderhoudsbeurt bedraagt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van de status van uw CV-ketel. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt een standaard aantal handelingen verricht aan uw CV-ketel of HR-ketel. Bij een CV-ketel onderhoudsbeurt staat de energiezuinige werking en veiligheid altijd voorop. Als u kiest voor een Service- en Onderhoudsabonnement bij Energiewacht Groep, dan wordt uw CV-ketel elke 18 maanden voorzien van een onderhoudsbeurt.

 

Onderhoud CV-ketel

Tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt wordt uw toestel weer volledig schoongemaakt en gecontroleerd aan de hand van de onderhoudssystematiek van de fabrikant. Hoe lang een CV-ketel onderhoudsbeurt duurt en hoe deze wordt uitgevoerd hangt dus voornamelijk af van het merk en type CV-ketel. Hierbij wordt onder andere de randapparatuur en rookgasafvoer geïnspecteerd. Indien nodig wordt ook de warmwaterhoeveelheid per minuut gecontroleerd en het toestel bijgevuld.

Waarom duurt een CV-ketel onderhoudsbeurt zo lang?

Een CV-ketel onderhoudsbeurt duurt lang, omdat een CV-ketel op meerdere vlakken wordt gecontroleerd. Ten eerste wordt er gekeken naar het rendement van uw toestel. Er wordt hierbij gecontroleerd of uw CV-ketel nog het juiste rendement levert. Indien dit niet het geval is, dan wordt dit bijgesteld. Met een onderhoudsbeurt bent u dus altijd verzekerd van een energiezuinige werking van uw CV-ketel.

 

Daarnaast wordt ook altijd de CO en CO2-waarde gemeten. Veiligheid staat altijd voorop tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt van Energiewacht Groep. Het uitvoeren van een koolmonoxide onderzoek is dan ook van levensbelang. Indien de CV-ketel niet voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Ook wordt tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt het vermogen van het toestel afgestemd op uw persoonlijk wensen en woning. De tijdsduur van een onderhoudsbeurt is dus ook afhankelijk van de status van uw CV-ketel. De tijdsduur van CV-ketel onderhoud mag dan lang zijn, hierna heeft u geen omkijken meer naar uw CV-ketel. Dat is pas comfortabel wonen zonder zorgen.

Onderhoud overige toestellen

Daarnaast biedt Energiewacht Groep onderhoud voor nog meer toestellen. Onder andere zonneboilers, warmtepompen, airconditioners en geisers kunnen worden voorzien van onderhoud. Ook hier geldt: de tijdsduur van een onderhoudsbeurt en hoe deze wordt uitgevoerd hangt af van het product, merk en type. Bij sommige van deze toestellen is onderhoud minder vaak nodig, maar wel noodzakelijk. In alle gevallen bevordert onderhoud de levensduur van een toestel. Zijn er meerdere toestellen gecombineerd, zoals een CV-ketel in combinatie met een zonneboiler, dan heeft dit ook invloed op de duur van een onderhoudsbeurt.

 

Service & Onderhoud abonnementsvormen

Bij Energiewacht Groep kunt u kiezen uit de volgende 3 Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel.

 

cv-ketel onderhoud tijdsduur

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectiebeurt, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Laat uw CV-ketel GRATIS inspecteren!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2020. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Had u nou maar zonnepanelen!

De zomer gaat gewoon door. Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen!

Sluiten