Een CV-ketel onderhoudsbeurt door Energiewacht Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

Hoe lang duurt een CV-ketel onderhoudsbeurt?

De tijdsduur van een CV-ketel onderhoudsbeurt bedraagt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van de status van uw CV-ketel. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt een standaard aantal handelingen verricht aan uw CV-ketel of HR-ketel. Bij een CV-ketel onderhoudsbeurt staat de energiezuinige werking en veiligheid altijd voorop. Als u kiest voor een Service- en Onderhoudsabonnement bij Energiewacht, dan wordt uw CV-ketel elke 24 maanden voorzien van een onderhoudsbeurt.

 

Onderhoud CV-ketel

Tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt wordt uw toestel weer volledig schoongemaakt en gecontroleerd aan de hand van de onderhoudssystematiek van de fabrikant. Hoe lang een CV-ketel onderhoudsbeurt duurt en hoe deze wordt uitgevoerd hangt dus voornamelijk af van het merk en type CV-ketel. Hierbij wordt onder andere de randapparatuur en rookgasafvoer geïnspecteerd. Indien nodig wordt ook de warmwaterhoeveelheid per minuut gecontroleerd en het toestel bijgevuld.

Waarom duurt een CV-ketel onderhoudsbeurt zo lang?

Een CV-ketel onderhoudsbeurt duurt lang, omdat een CV-ketel op meerdere vlakken wordt gecontroleerd. Ten eerste wordt er gekeken naar het rendement van uw toestel. Er wordt hierbij gecontroleerd of uw CV-ketel nog het juiste rendement levert. Indien dit niet het geval is, dan wordt dit bijgesteld. Met een onderhoudsbeurt bent u dus altijd verzekerd van een energiezuinige werking van uw CV-ketel.

 

Daarnaast wordt ook altijd de CO en CO2-waarde gemeten. Veiligheid staat altijd voorop tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt van Energiewacht. Het uitvoeren van een koolmonoxide onderzoek is dan ook van levensbelang. Indien de CV-ketel niet voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Ook wordt tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt het vermogen van het toestel afgestemd op uw persoonlijk wensen en woning. De tijdsduur van een onderhoudsbeurt is dus ook afhankelijk van de status van uw CV-ketel. De tijdsduur van CV-ketel onderhoud mag dan lang zijn, hierna heeft u geen omkijken meer naar uw CV-ketel. Dat is pas comfortabel wonen zonder zorgen.

Onderhoud overige toestellen

Daarnaast biedt Energiewacht onderhoud voor nog meer toestellen. Onder andere zonneboilers, warmtepompen, airconditioners en boilers kunnen worden voorzien van onderhoud. Ook hier geldt: de tijdsduur van een onderhoudsbeurt en hoe deze wordt uitgevoerd hangt af van het product, merk en type. Bij sommige van deze toestellen is onderhoud minder vaak nodig, maar wel noodzakelijk. In alle gevallen bevordert onderhoud de levensduur van een toestel. Zijn er meerdere toestellen gecombineerd, zoals een CV-ketel in combinatie met een zonneboiler, dan heeft dit ook invloed op de duur van een onderhoudsbeurt.

 

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

1
2

Toestel 1

Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel:*
Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud:
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN):*

Voorwaarden

Voorwaarden:*
 
Automatische incasso:*
 

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen:

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten