Een veilige CV-ketel met Energiewacht Groep Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

De veiligheid van een CV-ketel met onderhoud

Periodiek onderhoud is erg belangrijk voor een veilige en duurzame CV-ketel. Een CV-ketel bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan het mogelijk is dat deze niet eeuwig meegaan of na verloop van tijd voor een onveilige omgeving zorgen. Het kan dus voorkomen dat uw CV-ketel het onverwachts begeeft. Zeker in de winterperiode kan dit erg vervelend zijn. U wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk het probleem verhelpen en hiervoor iemand inschakelen. Service en onderhoud aan uw CV-ketel is daarom cruciaal. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw CV-ketel én een veilige omgeving.

Veiligheid

Geen onderhoud betekent dat uw CV-ketel niet wordt gecontroleerd op mogelijke aanwezigheid van koolmonoxide of andere veiligheidsrisico’s. Mogelijke problemen als brandgevaar of het slecht opwarmen van uw CV-ketel zijn oorzaken van slecht onderhoud. Ook betekent het dat uw CV-ketel niet wordt schoongemaakt en niet optimaal wordt ingesteld. Vuil wordt hierdoor niet verwijderd en gaat zich ophopen. Bovendien raken onderdelen verwaarloosd en dit kan uiteindelijk leiden tot een kapotte of slecht functionerende CV-ketel. Met een CV-ketel onderhoudsabonnement voorkomt u deze verwaarlozing en heeft u minder kans op storingen.

Kosten

Zonder abonnement kunnen reparatiekosten voor uw CV-ketel behoorlijk oplopen. U betaalt dan de volle prijs voor voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bovendien is het mogelijk dat verzekeringsmaatschappijen u niet zullen dekken, wanneer duidelijk wordt dat er geen onderhoud aan uw CV-ketel is uitgevoerd. Als u niet voor onverwachte hoge kosten wilt komen te staan en de veiligheid van u en uw omgeving wilt waarborgen, dan kunt u het beste een CV-ketel Service- en Onderhoudsabonnement afsluiten. Energiewacht Groep biedt verschillende onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel.

 

Koolmonoxide

Vooral de kans op koolmonoxide blijft belangrijk om in de gaten te houden. Koolmonoxide is een gevaarlijk gas dat nog elk jaar onschuldige slachtoffers weet te maken. Het verraderlijke van koolmonoxide is dat dit gas niet direct opgemerkt kan worden. Koolmonoxide heeft namelijk geen geur, kleur of smaak. Dit gas wordt vaak veroorzaakt door een defect in verwarmings- of warmwaterapparatuur, zoals een CV-ketel. Tijdens een CV-ketel onderhoudsbeurt wordt daarom altijd de randapparatuur en de rookgasafvoer geïnspecteerd. Bovendien wordt altijd de CO en CO2-waarde gemeten, zodat de kans op koolmonoxide nihil is.

 

Service- en Onderhoudsabonnement van Energiewacht Groep

Bij een Service- en Onderhoudsabonnement van Energiewacht Groep staat CV-ketel veiligheid en een energiezuinige werking altijd voorop. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt daarom onder andere altijd goed gekeken naar de kans op mogelijke aanwezigheid van koolmonoxide. Bovendien staat u nooit in de kou met onze 24-uurs storingshulp. En dat is nog niet alles, want met ons goedkoopste abonnement bent u al verzekerd van 24-maandelijks periodiek onderhoud en hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Wilt u nog meer zekerheid? Dan kunt u ook kiezen voor een CV-ketel abonnement waarbij arbeidsloon en zelfs toestelonderdelen en randapparatuur tot € 275,- worden vergoed.

 

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht Groep heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2021. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht