Vergelijk CV-ketel onderhoud van Energiewacht Profiteer van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

Hoe vergelijk ik CV-ketel onderhoudsabonnementen?

Het vergelijken van een passend CV-ketel onderhoudsabonnement kan een erg lastig proces zijn. Er zijn vele aanbieders die elk verschillende CV-ketel onderhoudsabonnementen aanbieden met verschillende voorwaarden. Het is dus goed om te weten waar u op moet letten als u een onderhoudsabonnement voor een CV-ketel afsluit.

 

Erkend installateur

Allereerst is het van belang dat u het onderhoud aan uw CV-ketel laat uitvoeren door een erkend installateur. Zij weten precies wat er gecontroleerd moet worden en kunnen deze werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren. De meeste erkende installateurs bieden meerdere abonnementen aan in verschillende prijsklassen.

 

Vaak bent u met een CV-ketel onderhoudsabonnement verzekerd van periodiek onderhoud en storingshulp. Daarnaast worden voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten vaak gedekt, afhankelijk van de hoogte van het soort abonnement. Zo dekt een basis abonnement vaak alleen periodiek onderhoud, storingshulp en voorrijkosten. Een hoger abonnement dekt daarentegen vaak ook nog arbeidsloon en materiaalkosten. U kunt dus zelf beslissen welke service u wenst.

 

Er zijn meerdere voorwaarden van CV-ketel onderhoudsabonnementen die vergeleken kunnen worden:

 

Periodiek CV-ketel onderhoud

Het vergelijken van een onderhoudsabonnement op frequentie onderhoud. Met een CV-ketel onderhoudsabonnement bent u altijd verzekerd van periodiek onderhoud. Echter bestaat hier geen vaste frequentie voor. Hoe vaak onderhoud aan uw CV-ketel wordt uitgevoerd, is dus afhankelijk van het servicebedrijf. De meeste bedrijven voeren één keer per 1 of 2 jaar onderhoud uit. Energiewacht komt eens per anderhalf jaar langs om uw CV-ketel te onderhouden.

 

Bij alle Service- en Onderhoudsabonnementen van Energiewacht bent u verzekerd van periodiek onderhoud.

Storingshulp voor uw CV-ketel

Het vergelijken van een onderhoudsabonnement op storingshulp. Een onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel verzekert u ook van storingshulp. Mocht er onverwachts een probleem voordoen, dan kunt u meteen uw servicebedrijf inschakelen om de storing te laten verhelpen. Hoe snel een monteur ter plekke is om de storing te verhelpen, verschilt per servicebedrijf. Sommige servicebedrijven garanderen de storing zo snel mogelijk te verhelpen ongeacht het tijdstip, anderen garanderen een storing te verhelpen binnen 24 uur.

 

Bij Energiewacht bent u met elk Service- en Onderhoudsabonnement verzekerd van 24/7 storingsmelding- en afhandeling. Binnen twee uur staat er een monteur bij u op de stoep om uw storing te verhelpen.

Voorrijkosten bij storingen

Het vergelijken van een onderhoudsabonnement op voorrijkosten bij storingen. In de meeste gevallen zijn voorrijkosten bij een storing ook inbegrepen in het CV-ketel onderhoudsabonnement. Op het moment dat u bij een storing uw servicebedrijf inlicht, hoeft u zich dan niet zorgen te maken over de hoogte van de voorrijkosten. Niet bij elk abonnement zijn voorrijkosten bij storingen inbegrepen.

 

Bij alle Service- en Onderhoudsabonnementen van Energiewacht zijn voorrijkosten bij storingen inbegrepen, zelfs al bij het Comfort Basis abonnement.

 

Arbeidsloon bij storingen

Arbeidsloon bij storingen zijn niet altijd inbegrepen. Vindt u het fijn dat deze kosten tijdens een storing worden gedekt, dan moet u goed opletten of uw abonnement deze service ook aanbiedt. Vooral als er zich storingen voordoen die moeilijk te verhelpen zijn, is het handig om een abonnement af te sluiten waarbij arbeidsloon bij storingen is inbegrepen. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken als de monteur erg lang bezig is om de storing te verhelpen.

 

Bij een Comfort  of  Comfort Plus abonnement is arbeidsloon bij storingen inbegrepen en hoeft u zich niet meer druk te maken om de reparatieduur van een storing aan uw CV-ketel.

Vergoeden toestelonderdelen

Om nog minder verrast te worden door onverwachtse kosten, kunt u ook een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij vervangende toestelonderdelen bij storingen worden vergoed. Tot welke hoogte deze kosten worden gedekt en welke onderdelen hiervoor zijn inbegrepen, verschilt per servicebedrijf. Sommige bedrijven verstaan onder materiaalkosten zowel het vergoeden als toestelonderdelen en randapparatuur, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Let dus altijd goed op tot hoeverre u gedekt wordt bij het vervangen van onderdelen.

 

Bij Energiewacht wordt u met een Comfort Plus abonnement gedekt tot € 275,- voor het vervangen van toestelonderdelen.

Service- en Onderhoudsabonnement bij Energiewacht

Wilt u niet voor onverwachte hoge kosten komen te staan, dan kunt u het beste kiezen voor een abonnement die u meer volledig dekt. Daarnaast moet u rekening houden met de leeftijd van uw CV-ketel. Hoe ouder de CV-ketel, hoe meer kans op storingen en hogere onderhoudskosten. Bovendien hebben sommige CV-ketel onderhoudsabonnementen een leeftijdsgrens. Let dus altijd goed op of uw CV-ketel geschikt is voor het abonnement dat u wenst.

 

Bent u niet op zoek naar een onderhoudsabonnement voor een CV-ketel, maar voor een ander toestel? Dan bent u bij Energiewacht ook aan het juiste adres. Naast verschillende CV-ketel onderhoudsabonnementen biedt Energiewacht ook Service- en Onderhoudsabonnementen voor zonneboilers, warmtepompen, boilers, gashaarden, gaskachels, en meer.

 

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

1
2

Toestel 1

Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel:*
Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud:
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN):*

Voorwaarden

Voorwaarden:*
 
Automatische incasso:*
 

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen:

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten