CV-ketel onderhoudsafspraak bij Energiewacht Groep Profiteer nu van onze gratis CV-ketel inspectie

Een onderhoudsafspraak bij Energiewacht Groep

Om de 24 maanden wordt er een nieuwe onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel ingepland en wordt uw CV-ketel weer grondig nagekeken. Energiewacht Groep biedt hiervoor verschillende CV-ketel Service- en Onderhoudsabonnementen. Elk abonnement verzekert u van een 18-maandelijks periodieke onderhoudsafspraak en 24-uurs storingshulp. Om de 24 maanden wordt er een nieuwe onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel ingepland en wordt uw CV-ketel weer grondig nagekeken.

Onderhoudsafspraak

Rond elke 24 maanden ontvangt u automatisch bericht over uw CV-ketel onderhoudsafspraak. Tijdens deze onderhoudsafspraak komt een monteur bij u thuis om uw CV-ketel grondig te controleren. Versleten onderdelen worden hierbij vervangen en er wordt grondig gecontroleerd op een voordelige, energiezuinige en veilige werking. Bij vervanging van onderdelen wordt dit uiteraard met u besproken. Zo komt u niet onverwachts voor dure verrassingen te staan. Komt de ingeplande onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel u niet uit, dan kunt u deze eenvoudig online herplannen via de website van Energiewacht Groep. U kunt dan zelf een datum en een tijd uitkiezen.

Voordelen

Een 24-maandelijkse CV-ketel onderhoudsafspraak bij Energiewacht Groep kent vele voordelen:

  • Langere levensduur van uw CV-ketel
  • Een veilige en energiezuinige werking van uw CV-ketel
  • Voorkomt hoge CO2-uitstoot
  • Optimaal rendement en maximaal comfort
 

Eenvoudig uw CV-ketel onderhoudsafspraak online herplannen

Wanneer uw CV-ketel weer toe is aan een onderhoudsbeurt en hiervoor een onderhoudsafspraak is ingepland, krijgt u hierover automatisch bericht. Komt deze afspraak u niet uit, dan kunt u op de site van Energiewacht Groep uw CV-ketel onderhoudsafspraak gemakkelijk herplannen.

 

Heeft u al een Service-en Onderhoudsabonnement afgesloten en wilt u online uw afspraak herplannen? Klik dan hier om uw onderhoudsafspraak te herplannen.