CV-ketel onderhoudsafspraak bij Energiewacht Profiteer nu van onze gratis CV-ketel inspectie

Een onderhoudsafspraak bij Energiewacht

Om de 24 maanden wordt er een nieuwe onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel ingepland en wordt uw CV-ketel weer grondig nagekeken. Energiewacht biedt hiervoor verschillende CV-ketel Service- en Onderhoudsabonnementen. Elk abonnement verzekert u van een 18-maandelijks periodieke onderhoudsafspraak en 24-uurs storingshulp. Om de 24 maanden wordt er een nieuwe onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel ingepland en wordt uw CV-ketel weer grondig nagekeken.

Onderhoudsafspraak

Rond elke 24 maanden ontvangt u automatisch bericht over uw CV-ketel onderhoudsafspraak. Tijdens deze onderhoudsafspraak komt een monteur bij u thuis om uw CV-ketel grondig te controleren. Versleten onderdelen worden hierbij vervangen en er wordt grondig gecontroleerd op een voordelige, energiezuinige en veilige werking. Bij vervanging van onderdelen wordt dit uiteraard met u besproken. Zo komt u niet onverwachts voor dure verrassingen te staan. Komt de ingeplande onderhoudsafspraak voor uw CV-ketel u niet uit, dan kunt u deze eenvoudig online herplannen via de website van Energiewacht. U kunt dan zelf een datum en een tijd uitkiezen.

Voordelen

Een 24-maandelijkse CV-ketel onderhoudsafspraak bij Energiewacht kent vele voordelen:

  • Langere levensduur van uw CV-ketel
  • Een veilige en energiezuinige werking van uw CV-ketel
  • Voorkomt hoge CO2-uitstoot
  • Optimaal rendement en maximaal comfort
 

Eenvoudig uw CV-ketel onderhoudsafspraak online herplannen

Wanneer uw CV-ketel weer toe is aan een onderhoudsbeurt en hiervoor een onderhoudsafspraak is ingepland, krijgt u hierover automatisch bericht. Komt deze afspraak u niet uit, dan kunt u op de site van Energiewacht uw CV-ketel onderhoudsafspraak gemakkelijk herplannen.

 

Heeft u al een Service-en Onderhoudsabonnement afgesloten en wilt u online uw afspraak herplannen? Klik dan hier om uw onderhoudsafspraak te herplannen.

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten