Profiteer nu bij een onderhoudsabonnement Laat nu uw CV-ketel GRATIS reinigen! Direct afsluiten

Uw CV-ketel reinigen

Met een CV-ketel onderhoudsabonnement wordt uw CV-ketel volledig gereinigd. Hoe het reinigen van uw CV-ketel wordt uitgevoerd, verschilt per toestel. Iedere fabrikant hanteert specifieke onderhoudsvoorwaarden voor het reinigen en ieder type CV-ketel vereist weer een ander soort aandacht. CV-ketels zijn namelijk niet op eenzelfde manier ontwikkeld. Sommige CV-ketels zijn daarom complexer en vereisen meer aandacht. Met een onderhoudsbeurt wordt uw CV-ketel weer volledig gereinigd conform de onderhoudseisen van de fabrikant.

 

Voorkom storingen

U bent op zoek naar een geschikte CV-ketel voor uw woning. Dan wilt u natuurlijk één die aansluit op uw wensen, uw woning  levensstijl  en tegelijkertijd weinig problemen veroorzaakt. Dat laatste kunt u helaas niet volledig uitsluiten, maar u kunt het wel zoveel mogelijk voorkomen. Hierbij is het belangrijk dat u uw CV-ketel goed blijft reinigen en onderhouden. Het regelmatig reinigen van uw CV-ketel middels een onderhoudsbeurt blijft daarom een verstandige keuze. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV-ketel op meerdere vlakken aangepakt. Zo wordt onder andere uw CV-ketel volledig gecontroleerd en gereinigd.

 

Het niet reinigen van uw CV-ketel leidt tot stofophopingen die de functionaliteit van de CV-ketel negatief beïnvloeden. Deze storingen kunnen zich op onverwachtse en ongewenste momenten voordoen. Bovendien vergroot u de kans op brandgevaar met stof in uw CV-ketel.

 

Reinigen met een onderhoudsabonnement

Met een CV-ketel onderhoudsabonnement weet u zeker dat het reinigen van uw CV-ketel goed wordt uitgevoerd en dat de kans op brandgevaar zo klein mogelijk is. Regelmatig onderhoud voorkomt dat stof zich gaat ophopen of dat andere gevaren ontstaan. En mocht er zich wel een storing voordoen, om wat voor reden dan ook, dan bent u altijd nog verzekerd van 24-uurs storingshulp.

 

Service & Onderhoud abonnementsvormen

Bij Energiewacht Groep kunt u kiezen uit de volgende 3 Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel.

 

cv-ketel reinigen

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectiebeurt, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht