CV-ketel schoonmaken door Energiewacht Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

Het schoonmaken van uw CV-ketel

Uw CV-ketel wordt volledig schoongemaakt met een CV-ketel onderhoudsabonnement. Hoe CV-ketel schoonmaken wordt verricht, is afhankelijk van het type ketel. Fabrikanten stellen ieder specifieke onderhoudseisen aan een CV-ketel en ieder type CV-ketel vergt weer een ander soort aandacht. Dit is noodzakelijk, omdat er geen doorsnee productieproces bestaat voor de ontwikkeling van CV-ketels. Het kan dus voorkomen dat uw CV-ketel complexer is en meer aandacht vereist, dan die van uw buurman. Door middel van een CV-ketel onderhoudsbeurt wordt uw CV-ketel weer geheel schoongemaakt en gecontroleerd conform de onderhoudsvoorwaarden van de fabrikant.

 

Voorkom storingen

Voor uw woning wilt u graag een passende CV-ketel. Dan bent u uiteraard op zoek naar een CV-ketel die weinig problemen veroorzaakt en daarnaast goed aansluit op uw verbruik. Problemen aan uw CV-ketel kunt u helaas niet volledig uitsluiten, maar u kan het wel zoveel mogelijk tegengaan. Hiervoor is het van belang dat u met regelmaat uw CV-ketel schoonmaakt. Een onderhoudsabonnement met periodiek onderhoud is daarom een voordelige optie. Tijdens deze CV-ketel onderhoudsbeurten wordt de ketel weer volledig schoongemaakt en gecontroleerd op mogelijke gevaren of storingen.

 

Door het niet schoonmaken van uw CV-ketel hoopt stof zich op binnenin de ketel. Deze stofophopingen hebben een negatieve werking op de functionaliteit van de CV-ketel en kunnen storingen veroorzaken. Het vervelende hieraan is dat u niet op deze storingen bedacht kunt zijn. Het kan dus voorkomen dat u zonder warmte komt te zitten op het moment dat u dit juist niet wenst. Daarnaast vergroot stofophoping ook de kans op brandgevaar.

 

Schoonmaken met een onderhoudsabonnement

Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel op de juiste manier wordt schoongemaakt en de kans op brandgevaar en andere gevaren te minimaliseren, is een CV-ketel onderhoudsabonnement een ideale optie. Met periodiek onderhoud worden stofophopingen en andere gevaren tegengegaan. En mocht u nog wel onverwachts in de kou staan, dan bent u verzekerd van 24/7 storingsservice.

 

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

1
2

Toestel 1

Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Toestel 2 (niet verplicht)

Direct een onderhoudscontract voor een tweede toestel afsluiten?

Ik heb een 2e toestel:*
Soort toestel:*
Is het merk en/of type van het toestel bekend?:*
Merk en type:
Is je toestel jonger dan 5 jaar?:*
Type contract:*

Liever jaarlijks onderhoud?

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud:
 

Vul je persoonlijke gegevens in

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*

Betaalgegevens

De kosten voor je service- en onderhoudsabonnement worden middels een automatisch incasso maandelijks van je rekening afgeschreven.

Rekeningnummer (IBAN):*

Voorwaarden

Voorwaarden:*
 
Automatische incasso:*
 

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Extra informatie

Opmerkingen:

Bedenktijd

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van je service- en onderhoudsabonnement. Je kunt de overeenkomst telefonisch annuleren, maar schriftelijk mag natuurlijk ook.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten