CV-ketel schoonmaken door Energiewacht Groep Profiteer van onze gratis CV-ketel inspectiebeurt Direct afsluiten

Het schoonmaken van uw CV-ketel

Uw CV-ketel wordt volledig schoongemaakt met een CV-ketel onderhoudsabonnement. Hoe CV-ketel schoonmaken wordt verricht, is afhankelijk van het type ketel. Fabrikanten stellen ieder specifieke onderhoudseisen aan een CV-ketel en ieder type CV-ketel vergt weer een ander soort aandacht. Dit is noodzakelijk, omdat er geen doorsnee productieproces bestaat voor de ontwikkeling van CV-ketels. Het kan dus voorkomen dat uw CV-ketel complexer is en meer aandacht vereist, dan die van uw buurman. Door middel van een CV-ketel onderhoudsbeurt wordt uw CV-ketel weer geheel schoongemaakt en gecontroleerd conform de onderhoudsvoorwaarden van de fabrikant.

 

Voorkom storingen

Voor uw woning wilt u graag een passende CV-ketel. Dan bent u uiteraard op zoek naar een CV-ketel die weinig problemen veroorzaakt en daarnaast goed aansluit op uw verbruik. Problemen aan uw CV-ketel kunt u helaas niet volledig uitsluiten, maar u kan het wel zoveel mogelijk tegengaan. Hiervoor is het van belang dat u met regelmaat uw CV-ketel schoonmaakt. Een onderhoudsabonnement met periodiek onderhoud is daarom een voordelige optie. Tijdens deze CV-ketel onderhoudsbeurten wordt de ketel weer volledig schoongemaakt en gecontroleerd op mogelijke gevaren of storingen.

 

Door het niet schoonmaken van uw CV-ketel hoopt stof zich op binnenin de ketel. Deze stofophopingen hebben een negatieve werking op de functionaliteit van de CV-ketel en kunnen storingen veroorzaken. Het vervelende hieraan is dat u niet op deze storingen bedacht kunt zijn. Het kan dus voorkomen dat u zonder warmte komt te zitten op het moment dat u dit juist niet wenst. Daarnaast vergroot stofophoping ook de kans op brandgevaar.

 

Schoonmaken met een onderhoudsabonnement

Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel op de juiste manier wordt schoongemaakt en de kans op brandgevaar en andere gevaren te minimaliseren, is een CV-ketel onderhoudsabonnement een ideale optie. Met periodiek onderhoud worden stofophopingen en andere gevaren tegengegaan. En mocht u nog wel onverwachts in de kou staan, dan bent u verzekerd van 24/7 storingsservice.

 

Service & Onderhoud abonnementsvormen

Bij Energiewacht Groep kunt u kiezen uit de volgende 3 Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel.

 

cv-ketel schoonmaken

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectiebeurt, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Laat uw CV-ketel GRATIS inspecteren!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2020. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht