Energiewacht Groep bij u in Sneek Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Sneek en omgeving

Voor het vervangen van uw oude CV-ketel in Sneek en omgeving is Energiewacht Groep de partij die u daar het beste bij kan helpen en adviseren! Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel bij Energiewacht Groep kan op verschillende manieren.

 

Het is bij Energiewacht Groep mogelijk om een CV-ketel te huren, te leasen of te kopen. Elke manier van aanschaf heeft zo zijn voordelen. Onze adviseur legt u deze voordelen graag uit in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit adviesgesprek doet hij u ook een offerte op maat toekomen. Hierin houdt hij rekening met uw wensen en de woning in Sneek en omgeving waarin u verblijft.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan met ons contact op en vul het formulier in. Wij nemen dat zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht