Energiewacht Groep bij u in Wormerveer Alles geregeld van A tot Z Meer informatie

CV-ketel Wormerveer

Energiewacht Groep adviseert u graag over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Wij zijn al jarenlang actief in Wormerveer en omgeving. Dit met zowel onderhoud aan CV-ketels als het vervangen van CV ketels. 

 

Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV-ketel komt een van onze adviseurs graag bij u langs. In dit persoonlijk en gratis en vrijblijvend adviesgesprek zal onze adviseur, aan de hand van uw wensen en uw woning, met u in gesprek gaan over een nieuwe CV-ketel. U kunt een nieuwe CV-ketel bij ons huren, leasen of kopen. Aan de hand van uw wensen zal onze adviseur u, aan het einde van het adviesgesprek, een offerte doen toekomen.

 

CV-ketel installatie

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten

CV-ketel onderhoud

  • Eenmalig onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • Gratis inspectiebeurt

CV-ketel storing

  • Gem. binnen 2 uur bij u op de stoep
  • Ook bij niet-klanten
  • Snel en eenvoudig melden

 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht