Unieke actie bij Energiewacht Groep Gratis slimme thermostaat of korting bij een nieuwe CV-ketel

ACTIEVOORWAARDEN CV ZOMERCAMPAGNE 2020

Zomeractie bij aankoop van een actieketel van de merken Intergas of Nefit. 

Dit is een actie van Energiewacht Groep. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1. De actie is geldig van 1 mei 2020 t/m 30 september 2020 en zolang de voorraad strekt.
2. De actie is geldig bij het kopen van een Intergas of Nefit CV-ketel. Andere merken of modellen CV-ketels zijn uitgesloten van deze actie.

3. Inhoud van de actie: Bij aanschaf van een Intergas of Nefit CV-ketel ontvangt u gratis een mobiele airco van Inventum type AC901 t.w.v. € 299,- incl. 21% btw. 

4. De overeenkomst dient getekend binnen te zijn vóór 30 september 2020.
5. Deze actie is alleen geldig bij een getekende overeenkomst binnen de actieperiode of bij een getekende en uitgebrachte offerte binnen de actieperiode.
6. De uitgebrachte (online) offerte is 1 maand geldig.
7. In plaats van de gratis mobiele airco kunt u ook kiezen voor een contante korting van € 150,-. Dit bedrag wordt als korting verwerkt in de uitgebrachte offerte.

8. Het recht op de mobiele airco vervalt wanneer de koopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.

9. Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. gevestigd in Arnhem, zorgt voor rechtstreekse verzending van de mobiele airco naar het adres waarop de CV-ketel wordt geïnstalleerd. Door deelname aan deze actie verklaart u ermee akkoord te zijn dat wij uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer delen met Inventum zodat de verzending plaats kan vinden. Dat doen wij met inachtneming van de eisen die in de AVG-wetgeving worden genoemd.

10. Energiewacht Groep kan niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties waarin wij door overmacht niet in staat zijn onze leveringsverplichting na te komen. Te denken valt aan overmachtssituaties die het gevolg zijn van de coronacrisis.
11. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
12. Energiewacht Groep behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
13. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te zijn met deze actievoorwaarden.
14. Het is bij Energiewacht Groep alleen mogelijk om een CV-ketel aan te schaffen inclusief installatie. CV-ketels zijn niet los aan te schaffen. De actie is alleen geldig voor bovengenoemde producten/productcombinaties binnen de actieperiode én door Energiewacht Groep geïnstalleerd.
15. Energiewacht Groep is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten bij de tussenhandel. Mochten binnen de actieperiode de actieproducten niet voorradig zijn, of niet binnen de actieperiode geleverd kunnen worden, dan ontstaat geen mogelijkheid om na de actieperiode alsnog deel te nemen aan deze actie.
16. Energiewacht Groep aanvaardt geen aansprakelijkheid voor door derden verstrekte onvolledige en/of onjuiste informatie over de actie en/of actievoorwaarden.
17. Over deze actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Indien om welke reden dan ook een geschil ontstaat tussen een deelnemer en Energiewacht Groep, is het oordeel van de laatste bindend.
18. Huur CV-ketels zijn uitgesloten van deze actie.


 Actie cv-ketels

Nefit: alle modellen

Intergas: alle modellen

 

Geleverde mobiele airco

• Inventum AC901

 

 

 

Meer weten over deze actie?

Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.
 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht