Energiewacht Groep Schagen Uw CV-ketel specialist
Meer informatie

Waarom zou u een CV-ketel kopen?

Is uw CV-ketel ouder dan 12 jaar? Of heeft u vaak last van storingen? Dan is dit wellicht een geschikt moment om een nieuwe CV-ketel, Combi-ketel of HR-ketel te kopen. CV-ketels gaan in de regel 12 tot 15 jaar mee. Daarna neemt hun rendement af en de kans op storingen toe. 

 

Nieuwe HR-ketels zijn veel energiezuiniger dan oude ketels, doordat ze afvoergassen hergebruiken voor het opwekken van nieuwe energie. Daardoor behalen ze een rendement van meer dan 100% en bespaart u jaarlijks tot wel 300 euro op uw energierekening. 

 

Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel!

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! U profiteert nu bij diverse actiemodellen van extra voordeel! Een cadeaubon van €150,-. Of kies voor een aantrekkelijke korting van €100,-

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig van 1 juli t/m 30 september 2021. Bekijk de voorwaarden.

 

Meer weten over CV-ketels? 

Wij geven u graag een objectief advies. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Voordelen CV-ketel kopen bij Energiewacht Groep

  • De CV-ketel is van u
  • U kiest zelf de ketel (keuze uit energiezuinige CV-ketels van alle bekende CV-ketel merken)
  • U bepaalt wanneer u hem vervangt
  • U betaalt geen extra kosten, wat wel het geval is bij huren en leasen

CV-ketel kopen bij Energiewacht Groep

Een CV-ketel kopen is niet eenvoudig. Het aanbod is groot, de aanschafwaarde hoog en bij elke leef- en woonsituatie past een andere ketel. Hoe kiest u dan de beste? Neem dan vrijblijvend contact op met Energiewacht Groep. Onze experts berekenen gratis wat de beste CV-ketel, Combiketel of HR-ketel is voor uw situatie en wensen. Koopt u de ketel bij ons, dan installeren we hem vakkundig en veilig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor koolmonoxidevergiftiging. Met een bijpassend onderhoudscontract werkt uw nieuwe ketel altijd optimaal en energiezuinig. En is er toch een storing? Dan staan we gemiddeld binnen 2 uur op uw stoep om deze te verhelpen. 
 

Gratis, vrijblijvend en deskundig advies van onze adviseur 

Is uw CV-ketel aan vervanging toe, neem dan contact op met Energiewacht Groep. We berekenen vrijblijvend hoeveel u met een nieuwe CV-ketel bespaart en geven advies en kiezen samen met u een geschikte ketel, gebaseerd op uw wensen en woonsituatie. 
Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de installatie en service en onderhoud van uw nieuwe CV-ketel.