Voor ieder huishouden een passende CV-ketel Vraag een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs Meer informatie

CV-ketel eigenschappen: bij elk huishouden een passende CV-ketel

Er zijn CV-ketels in alle soorten en maten en bij elk huishouden past een ideale ketel. Elke CV-ketel heeft bepaalde eigenschappen en wordt geclassificeerd door middel van een CW-waarde en het aantal kilowatt. Onze adviseur bepaalt op basis van uw wensen en uw woning welke CW-waarde en hoeveel kilowatt er nodig is voor het leveren van voldoende warmte en warm water.
 

Het vermogen van uw CV-ketel

Kilowatt (kW) staat voor het vermogen van een CV-ketel. Op basis van uw woning en wensen bepaalt onze adviseur welk vermogen in kilowatt er nodig is. U kunt zich voorstellen dat er voor een grote woning meer vermogen nodig is dan voor een kleinere woning. Ook de mate van isolatie en het type woning zijn van belang. Bij de volgende type woningen wordt het aantal kilowatt aangegeven:

 

Appartement = 11 tot 23 kilowatt    
Tussenwoning = 16 tot 28 kilowatt 
Hoekwoning/2-1kap = 16 tot 30 kilowatt     
Vrijstaande woning = >30 kilowatt


Wilt u meer informatie ontvangen?  

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een CV-ketel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

CW-waarde

Wilt u snel over veel warm water beschikken, of in 2 ruimtes te gelijk? Kijk dan goed naar de CW-waardes van CV-ketels. De CW-waarde staat voor comfort warm water en het geeft aan hoeveel warm water de CV-ketel levert per minuut. Hoe hoger de waarde, hoe sneller er water er uit uw kraan of douchekop stroomt. Dit is een overzicht van de CW-waarden: 

 

CW 3 = ± 6 liter van 60 graden per min.
CW 4 = ± 8 liter van 60 graden per min.
CW 5 = ± 10 liter van 60 graden per min.
CW 6 = ≥ 12 liter van 60 graden per min.

 

De meest geplaatste CV-ketel is een CW4. Heeft u een stortdouche of bad, kies dan voor een CW5-model. Met een CW6-ketel beschikt u gelijktijdig over warm water in de keuken en de douche. Onze adviseur kan u hier meer over vertellen. 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.