Besparen met een nieuwe CV-ketel van Energiewacht Groep Nu met gratis slimme thermostaat of € 100,- korting Meer informatie

Waarom een CV-ketel huren?

Een aangenaam warme woning en warm water uit de kraan. Het is zo vanzelfsprekend, tot uw CV-ketel ermee stopt of regelmatig storingen geeft. Is repareren te duur, dan kunt u een nieuwe CV-ketel kopen, maar goedkoop is dit niet. Heeft u wel eens nagedacht over een CV-ketel huren?
Bij Energiewacht Groep kunt u eenvoudig en voordelig een CV-ketel huren. U krijgt een splinternieuwe HR-ketel voor een vast laag maandbedrag, inclusief service en onderhoud. Gaat er ooit een onderdeel kapot, dan vervangen we hem gratis en zijn we gemiddeld binnen 2 uur ter plaatse.

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Schaf nu een AWB, Intergas of Vaillant CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Nest Learning Thermostat. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2018. Bekijk de voorwaarden.

Meer weten over een CV-ketel huren? 

Wij geven u graag een objectief advies passend bij uw situatie! Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht

CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

Om uw CV-ketel optimaal en energiezuinig te laten werken controleren onze gecertificeerde monteurs uw huurketel elke 18 maanden uitvoerig. Versleten onderdelen vervangen ze en daar betaalt u niets extra’s voor.

 

Een storing aan een CV-ketel is niet ondenkbeeldig. Uit een steekproef van de Consumentenbond blijkt dat 80% van de wat oudere ketels er ooit last van heeft. Overkomt het uw huurketel, dan zit u dankzij Energiewacht Groep nooit lang in de kou.

 

Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar en zijn gemiddeld binnen 2 uur ter plaatse. Ook in het weekend en op feestdagen. In 90% van de gevallen lossen ze een eventuele storing van uw huurketel direct op. Een geruststellende gedachte…

 

Voordelen CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

 • U heeft geen hoge aanschafkosten
 • U betaalt een laag bedrag per maand
 • Inclusief vakkundige CV installatie
 • Huren is inclusief periodiek onderhoud, dus nooit meer onverwachte kosten
 • Inclusief toestelonderdelen als deze vervangen moeten worden
 • Inclusief snelle hulp bij storingen: 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • U heeft dus nergens omkijken naar!

 

 

CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

Het huren van een nieuwe CV-ketel bij Energiewacht Groep werkt heel eenvoudig. Dit zijn de stappen:

 1. Vraag een gratis offerte aan voor het huren van een CV-ketel
 2. Samen met onze adviseur maakt u de keuze voor de juiste CV-ketel
 3. Wij installeren de CV-ketel en nemen uw oude CV-ketel mee. Zo heeft u nergens omkijken naar
 4. Wij staan 24/7 voor u klaar en onderhouden uw huurketel