Veilige en verantwoorde installatie van uw CV-ketel Binnen 1 dag geregeld!
Meer informatie

CV-ketel installatie bij Energiewacht Groep

Wanneer u een nieuwe CV-ketel bij Energiewacht Groep aanschaft zorgen wij voor een veilig verantwoorde installatie binnen 1 dag. Tijdens de installatie van uw nieuwe CV-ketel vervangen we de bijhorende onderdelen rondom de ketel, zoals de rookgasafvoer, en nemen we de oude CV-ketel mee zodat u nergens omkijken naar heeft. 

 

Na het aansluiten van de CV-ketel krijgt u van de monteur instructie over de werking van de ketel. Ook stelt hij de CV-ketel perfect af en inspecteert hij hem op mogelijke veiligheidsrisico’s.  

 

Om een veilige installatie te garanderen, zijn de monteurs van Energiewacht Groep zeer vakkundig en volledig gecertificeerd. Bovendien zijn ze aangesloten bij Uneto-VNI. Dit houdt in dat ze altijd werken volgens de laatste veiligheidsvoorschriften. 

 

Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel!

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! U profiteert nu bij diverse actiemodellen van extra voordeel! Een cadeaubon van €150,-. Of kies voor een aantrekkelijke korting van €100,-

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig van 1 juli t/m 30 september 2021. Bekijk de voorwaarden.

Meer weten over CV-ketel installatie?

Wij geven u graag een objectief advies. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Voordelen CV-ketel installatie van Energiewacht Groep

  • Keuze uit ruim aanbod topmerken CV-ketels
  • Vrijblijvend en objectief advies
  • Uitgebreide Service- en Onderhoudsfaciliteiten
  •  Monteurs gecertificeerd en aangesloten bij Uneto-VNI

Tip van CV-ketel adviseur Daniel

‘Wij zorgen voor een veilige installatie van uw CV-ketel. Voor een veilige werking adviseer ik altijd een onderhoudsabonnement. Zo blijft uw nieuwe CV-ketel in topconditie en heeft u geen last van storingen’