Voorkomen is beter dan verkleumen! Nu gratis thermostaat of korting bij een nieuwe CV-ketel Meer informatie

Waarom zou u een CV-ketel kopen?

Is uw CV-ketel ouder dan 12 jaar? Of heeft u vaak last van storingen? Dan is dit wellicht een geschikt moment om een nieuwe CV-ketel, Combi-ketel of HR-ketel te kopen. CV-ketels gaan in de regel 12 tot 15 jaar mee. Daarna neemt hun rendement af en de kans op storingen toe. 

Nieuwe HR-ketels zijn veel energiezuiniger dan oude ketels, doordat ze afvoergassen hergebruiken voor het opwekken van nieuwe energie. Daardoor behalen ze een rendement van meer dan 100% en bespaart u jaarlijks tot wel 300 euro op uw energierekening. 

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

Meer weten over CV-ketels? 

Wij geven u graag een objectief advies. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Voordelen CV-ketel kopen bij Energiewacht Groep

  • De CV-ketel is van u
  • U kiest zelf de ketel (keuze uit energiezuinige CV-ketels van alle bekende CV-ketel merken)
  • U bepaalt wanneer u hem vervangt
  • U betaalt geen extra kosten, wat wel het geval is bij huren en leasen
  • Wanneer u een CV-ketel koopt kunt u profiteren van onze garantieplannen (5 of 10 jaar)

 

CV-ketel kopen bij Energiewacht Groep

Een CV-ketel kopen is niet eenvoudig. Het aanbod is groot, de aanschafwaarde hoog en bij elke leef- en woonsituatie past een andere ketel. Hoe kiest u dan de beste? Neem dan vrijblijvend contact op met Energiewacht Groep. Onze experts berekenen gratis wat de beste CV-ketel, Combiketel of HR-ketel is voor uw situatie en wensen. Koopt u de ketel bij ons, dan installeren we hem vakkundig en veilig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor koolmonoxidevergiftiging. Met een bijpassend onderhoudscontract werkt uw nieuwe ketel altijd optimaal en energiezuinig. En is er toch een storing? Dan staan we gemiddeld binnen 2 uur op uw stoep om deze te verhelpen. 
 

Gratis, vrijblijvend en deskundig advies van onze adviseur 

Is uw CV-ketel aan vervanging toe, neem dan contact op met Energiewacht Groep. We berekenen vrijblijvend hoeveel u met een nieuwe CV-ketel bespaart en geven advies en kiezen samen met u een geschikte ketel, gebaseerd op uw wensen en woonsituatie. 
Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de installatie en service en onderhoud van uw nieuwe CV-ketel.