Besparen met een nieuwe CV-ketel van Energiewacht Groep Nu met gratis slimme thermostaat of € 100,- korting Meer informatie

Waarom een CV-ketel huren in plaats van een CV-ketel leasen?

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel? Dan kunt u deze bij Energiewacht Groep kopen of huren. Leasen behoorde eerder ook tot de mogelijkheden. Energiewacht Groep conformeert zich aan de voorwaarden van de AFM (Autoriteit Financiele Markten) en biedt daarom geen lease meer aan. En dat is ook helemaal niet erg, want het huren van een CV-ketel is tegenwoordig veel slimmer. We zetten de voordelen van huren graag voor u op een rijtje:
 

 • Wanneer u de CV-ketel least is de CV-ketel na afloop uw eigendom. Het nadeel is dat op dit moment uw CV-ketel vaak alweer aan vervanging toe is. Wanneer u de CV-ketel huurt, heeft u de mogelijkheid om de CV-ketel na afloop van de minimale looptijd over te nemen (bepaling a.d.h.v. dagwaarde). 
 • Leasen is al gauw € 5,- per maand duurder. Het huren van een CV-ketel is aantrekkelijker, dit kan al voor minder dan € 1,- per dag. 
 • Een leasecontract is niet overdraagbaar, een huurcontract van uw cv-ketel wel. Wanneer u gaat verhuizen, dan kan u uw huurcontract overdragen aan de nieuwe bewoner. 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Schaf nu een AWB, Intergas of Vaillant CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Nest Learning Thermostat. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2018. Bekijk de voorwaarden.

Meer weten over een CV-ketel huren?

Wij geven u graag een objectief advies over het huren van een CV-ketel. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht

CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

Mogelijk is uw oude ketel kapot, geeft hij vaak storingen of is vervangen te duur. Ook als uw ketel het nog doet loont het om hem te vervangen.  De kans op storingen neemt namelijk aanzienlijk toe en het rendement af. Met een nieuwe, geavanceerde HR-ketel bespaart u veel energie en daarmee geld.

Bij het huren van een CV-ketel beschikt u voor een laag maandbedrag direct over een energiezuinige CV-ketel. U zit er comfortabel bij, bespaart maandelijks op uw stookkosten en komt nooit voor financiële verrassingen te staan.
 

Voordelen CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

 • Geen grote onverwachte uitgave
 • Keuze uit CV-ketels van alle bekende merken
 • Vrijblijvend en gratis deskundig advies
 •  Veilige installatie CV-ketel voorkomt kans op koolmonoxidevergiftiging
 •  Voorkom financiële verrassingen en betaal een vast bedrag per maand
 • Huren is inclusief service en onderhoud
 • Bij storing binnen 2 uur monteur aanwezig om deze op te lossen 24/7
 • Het huurcontract is overdraagbaar en biedt u de mogelijkheid om na minimale looptijd over te nemen
 

CV-ketel huren bij Energiewacht Groep

Het huren van een nieuwe CV-Ketel bij Energiewacht Groep werkt heel eenvoudig. Dit zijn de stappen:

 1. Vraag een gratis offerte aan voor het huren van een CV-ketel 
 2. Samen met onze adviseur maakt u de keuze voor de juiste CV-ketel
 3. Wij installeren de huurketel en nemen uw oude CV-ketel mee.
 4. Wij staan 24/7 voor u klaar en onderhouden uw huurketel