Vervang uw CV-ketel veilig door Energiewacht Groep Kies 1 van de 3 slimme winterdeals bij een nieuwe CV-ketel Lees meer!

Veilig uw CV-ketel laten vervangen

Is uw ketel al wat ouder? Dan doet u er verstandig aan uw hr-ketel, combiketel, verwarmingsketel of CV-ketel te vervangen. Door een ketel te vervangen kunt u namelijk veel energie en geld besparen. Het is daarnaast van belang dat de nieuwe ketel veilig wordt geïnstalleerd om koolmonoxidegevaar te voorkomen. Hiervoor bent u bij Energiewacht Groep aan het juiste adres!

 

Waarom vervangen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om uw CV-ketel te vervangen.
 

  • Doordat deze kapot is of niet meer goed fungeert.
  • Besparen op de stookkosten. Deze besparing kan oplopen van 15% tot 20%. Dit komt doordat nieuwe ketels steeds efficiënter en energiezuiniger zijn.
  • Zorgen voor een optimaal rendement. Er wordt gezorgd dat de hoeveelheid warm water evenveel is als uw gemiddelde verbruik. Dit zorgt voor een optimaal rendement en stookt u het zuinigst.

Wanneer het buiten kouder wordt, zal de CV-ketel harder moeten werken. Dit is een bekend moment waarop oudere CV-ketels kapot gaan. Dit kunt u voor zijn door tijdig te bepalen of uw CV-ketel vervangen moet worden. Zo wordt vermeden dat u in de kou komt te zitten.

 

Slimme winterdeals! Nu tot € 275,- voordeel bij een nieuwe CV-Ketel

Schaf nu een CV-ketel via Energiewacht Groep aan en profiteer van 1 van de 3 slimme winterdeals! U kunt kiezen uit een startpakket slimme verlichting (t.w.v. € 199,-), een alles-in-1-ventilatiepakket (t.w.v. € 275,-), een slimme thermostaat naar keuze (t.w.v. € 199,-). Heeft u liever korting? Dat kan natuurlijk ook! 

*De actie is geldig t/m 31 december 2017. Bekijk de voorwaarden.
 

Kies voor een veilige installatie!

Als gas niet goed verbrandt in een CV-ketel dreigt het gevaar van koolmonoxide. De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft vastgesteld dat het aantal koolmonoxide slachtoffers toeneemt door verkeerd geïnstalleerde nieuwe CV-ketels. Voorkom koolmonoxidegevaar en laat uw nieuwe CV-ketel installeren door een vakbekwame installateur van Energiewacht Groep. Die heeft zijn vakdiploma’s en houdt zijn kennis op peil, door bijscholing.

Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel?

Vul uw gegevens in en u ontvangt per e-mail direct meer informatie over het laten vervangen van uw CV-ketel!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht
 

Profiteer van het totaalpakket van Energiewacht Groep

Kiest u voor een CV-ketel van Energiewacht Groep? Dan profiteert u, net zoals onze 280.000 klanten, van ons totaalpakket.

U kiest voor kwalteit, betrouwbaarheid en zekerheid! 

  1. Gratis en vrijblijvend advies
  2. Vakkundige en veilige installatie van uw nieuwe CV-ketel
  3. Deskundige monteurs die 24/7 voor u klaar staan
  4. Uw CV-ketel in topconditie met periodiek onderhoud
  5. Altijd profiteren van een unieke actie

 

Vraag meer informatie aan