Vervang uw CV-ketel veilig door Energiewacht Groep Nu met gratis slimme thermostaat of € 100,- korting Meer informatie

Veilig uw CV-ketel laten vervangen

Is uw ketel al wat ouder? Dan doet u er verstandig aan uw hr-ketel, combiketel, verwarmingsketel of CV-ketel te vervangen. Door een ketel te vervangen kunt u namelijk veel energie en geld besparen. Het is daarnaast van belang dat de nieuwe ketel veilig wordt geïnstalleerd om koolmonoxidegevaar te voorkomen. Hiervoor bent u bij Energiewacht Groep aan het juiste adres!

 

Waarom vervangen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om uw CV-ketel te vervangen.
 

  • Omdat deze kapot is of niet meer goed functioneert.
  • Besparen op de stookkosten. Deze besparing kan oplopen van 15% tot 20%. Dit komt doordat nieuwe ketels steeds efficiënter en energiezuiniger zijn.
  • Zorgen voor een optimaal rendement. Er wordt gezorgd dat de hoeveelheid warm water evenveel is als uw gemiddelde verbruik. Dit zorgt voor een optimaal rendement en stookt u het zuinigst.

Wanneer het buiten kouder wordt, zal de CV-ketel harder moeten werken. Dit is een bekend moment waarop oudere CV-ketels kapot gaan. Dit kunt u voor zijn door tijdig te bepalen of uw CV-ketel vervangen moet worden. Zo wordt vermeden dat u in de kou komt te zitten.

 

Kies voor een veilige installatie!

Als gas niet goed verbrandt in een CV-ketel dreigt het gevaar van koolmonoxide. De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft vastgesteld dat het aantal koolmonoxide slachtoffers toeneemt door verkeerd geïnstalleerde nieuwe CV-ketels. Voorkom koolmonoxidegevaar en laat uw nieuwe CV-ketel installeren door een vakbekwame installateur van Energiewacht Groep. Die heeft zijn vakdiploma’s en houdt zijn kennis op peil, door bijscholing.

Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel?

Vul uw gegevens in en u ontvangt per e-mail direct meer informatie over het laten vervangen van uw CV-ketel!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
 

Profiteer van het totaalpakket van Energiewacht Groep

Koopt u een CV-ketel van Energiewacht Groep? Dan profiteert u, net zoals onze 280.000 klanten, van ons totaalpakket.

U kiest voor kwalteit, betrouwbaarheid en zekerheid! 

  1. Gratis en vrijblijvend advies
  2. Vakkundige en veilige installatie van uw nieuwe CV-ketel
  3. Deskundige monteurs die 24/7 voor u klaar staan
  4. Uw CV-ketel in topconditie met periodiek onderhoud
  5. Altijd profiteren van een unieke actie

 

Vraag meer informatie aan

 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.