Voorkomen is beter dan verkleumen! Nu gratis thermostaat of korting bij een nieuwe CV-ketel Meer informatie

Wat is een CV-ketel eigenlijk?

Een warme woning is zo vanzelfsprekend, tot uw CV-ketel ermee stopt…

 

Veruit de meeste Nederlanders zijn voor een warm huis en warm kraanwater afhankelijk van hun CV-ketel. De ketel maakt deel uit van een centrale verwarmingsinstallatie en de ketel is hierin een essentieel onderdeel. Als deze uitvalt zit u in de kou en kunt u niet warm douchen.

 

CV-ketels gaan over het algemeen 12 tot 15 jaar mee. Daarna neemt de kans op storing flink toe en neemt hun rendement af. Is uw CV-ketel op leeftijd en bent u benieuwd wat u bespaart met een nieuwe, superzuinige HR-ketel? Laat het dan gratis berekenen door Energiewacht Groep. De besparingen kunnen oplopen tot wel € 300,- per jaar en daarmee verdient u de investering zo terug.
 

Gratis slimme thermostaat of € 100,- korting bij een nieuwe CV-ketel!

Voorkomen is beter dan verkleumen. Schaf nu een Nefit of Intergas CV-ketel aan via Energiewacht Groep en ontvang een gratis slimme thermostaat. U heeft de keuze uit slimme thermostaten van verschillende merken, waaronder de Honeywell Lyric T6. Een slimme thermostaat is te bedienen en te programmeren met een tablet en smartphone wat zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wilt u geen slimme thermostaat? Geen probleem, u ontvangt dan € 100,- extra korting!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2019. Bekijk de voorwaarden.

Meer weten over CV-ketels? 

Wij geven u graag een objectief advies. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Nieuwe CV-ketel: meer rendement

CV-ketels werken steeds beter, maar ze gaan niet eeuwig mee. In de regel is een CV-ketel, HR-combiketel of combiketel na 12 tot 15 jaar aan vervanging toe. Het vervangen van uw oude CV-ketel levert de volgende voordelen op:
 

 • Meer comfort door nieuwe technieken 
 • Minder last van storingen
 • Meer energiebesparing: Een een oude, slecht onderhouden VR CV-ketel verbruikt tot wel 20% meer energie dan een moderne HR CV-ketel
 • Om onveilige situaties te voorkomen 

Type CV-ketels bij Energiewacht Groep

Er zijn verschillende type CV-ketels. De huidige CV-ketels zijn hoge rendements CV-ketels (HR-ketel). Dit type CV-ketel is verkrijgbaar als solo ketel (alleen het verwarmen van de woning) en als combi ketel (zowel het verwarmen van de woning als water). Doordat deze CV-ketels gebruik maken van de laatste technologie kunnen ze meer dan 100% rendement halen. De combi HR CV-ketel wordt het meest verkocht. Een oudere variant CV-ketel is de VR CV-ketel. VR staat voor verbeterd rendement. VR CV-ketels kunnen slechts 90% omzetten naar nuttige warmte. VR CV-ketels worden inmiddels niet meer geproduceerd en verkocht. 

 

Alle energiezuinige CV-ketel merken

Energiewacht Groep beschikt over een groot assortiment aan CV-ketels van alle bekende CV-ketel merken. Elk merk en type CV-ketel heeft zijn eigen specificaties en mogelijkheden. Om de juiste keuze te maken in uw situatie ontvangt u advies van onze specialist. Hij neemt graag de mogelijkheden met u door.

 
 • Wij zijn merkonafhankelijk
 • Keuze uit alle bekende merken
 • Keuze uit verschillende (slimme
   thermostaten)

 

Ons zeer ruime assortiment bestaat uit CV-ketels van:

 

Tip van onze CV-ketel adviseur Erik

‘Zoals u misschien wel gelezen heeft, is het niet eenvoudig om de juiste CV-ketel te kiezen voor uw situatie. Verschillende merken CV-ketels, verschillende type CV-ketels, CW-waardes, aantal kilowatt… Laat u daarom goed voorlichten door een adviseur. Zo weet u zeker dat u de keuze maakt voor de juiste CV-ketel!’

Eigenschappen van een CV-ketel

Alle type CV-ketels van de bekende merken worden geclassificeerd door middel van een CW-waarde en het aantal kilowatt. Het aantal kilowatt (kW) geeft het vermogen van de CV-ketel aan. De CW-waarde staat namelijk voor comfort warm water en het geeft aan hoeveel warm water de cv-ketel levert per minuut.

 

Lees meer over eigenschappen!

CV-ketel installatie

Wanneer u een keuze heeft gemaakt in CV-ketels, kunt u er voor kiezen om deze te laten installeren door een van onze installateurs. Lees hier meer over de installatie van de CV-ketel.

 

 • Installatie door gecertificeerde installateurs
 • Veilige en vakkundige installatie

 

Lees meer over installatie