Slimme winterdeals bij Energiewacht Groep Kies 1 van de 3 cadeaus bij een nieuwe CV-ketel Bekijk onze actie

Wat is een CV-ketel eigenlijk?

Een warme woning is zo vanzelfsprekend, tot uw CV-ketel ermee stopt…

 

Veruit de meeste Nederlanders zijn voor een warm huis en warm kraanwater afhankelijk van hun CV-ketel. De ketel maakt deel uit van een centrale verwarmingsinstallatie en de ketel is hierin een essentieel onderdeel. Als deze uitvalt zit u in de kou en kunt u niet warm douchen.

 

CV-ketels gaan over het algemeen 12 tot 15 jaar mee. Daarna neemt de kans op storing flink toe en neemt hun rendement af. Is uw CV-ketel op leeftijd en bent u benieuwd wat u bespaart met een nieuwe, superzuinige HR-ketel? Laat het dan gratis berekenen door Energiewacht Groep. De besparingen kunnen oplopen tot wel € 300,- per jaar en daarmee verdient u de investering zo terug.

Nieuwe CV-ketel: meer rendement

CV-ketels werken steeds beter, maar ze gaan niet eeuwig mee. In de regel is een CV-ketel, HR-combiketel of combiketel na 12 tot 15 jaar aan vervanging toe. Het vervangen van uw oude CV-ketel levert de volgende voordelen op:
 

 • Meer comfort door nieuwe technieken 
 • Minder last van storingen
 • Meer energiebesparing: Een een oude, slecht onderhouden VR CV-ketel verbruikt tot wel 20% meer energie dan een moderne HR CV-ketel
 • Om onveilige situaties te voorkomen 

Type CV-ketels bij Energiewacht Groep

Er zijn verschillende type CV-ketels. De huidige CV-ketels zijn hoge rendements CV-ketels (HR-ketel). Dit type CV-ketel is verkrijgbaar als solo ketel (alleen het verwarmen van de woning) en als combi ketel (zowel het verwarmen van de woning als water). Doordat deze CV-ketels gebruik maken van de laatste technologie kunnen ze meer dan 100% rendement halen. De combi HR CV-ketel wordt het meest verkocht. Een oudere variant CV-ketel is de VR CV-ketel. VR staat voor verbeterd rendement. VR CV-ketels kunnen slechts 90% omzetten naar nuttige warmte. VR CV-ketels worden inmiddels niet meer geproduceerd en verkocht. 

 

Slimme winterdeals! Nu tot € 275,- voordeel bij een nieuwe CV-Ketel

Schaf nu een CV-ketel via Energiewacht Groep aan en profiteer van 1 van de 3 slimme winterdeals! U kunt kiezen uit een startpakket slimme verlichting (t.w.v. € 199,-), een alles-in-1-ventilatiepakket (t.w.v. € 275,-), een slimme thermostaat naar keuze (t.w.v. € 199,-). Heeft u liever korting? Dat kan natuurlijk ook! 

 

Profiteer en klik hier!

 

Alle energiezuinige CV-ketel merken

Energiewacht Groep beschikt over een groot assortiment aan CV-ketels van alle bekende CV-ketel merken. Elk merk en type CV-ketel heeft zijn eigen specificaties en mogelijkheden. Om de juiste keuze te maken in uw situatie ontvangt u advies van onze specialist. Hij neemt graag de mogelijkheden met u door.

 
 • Wij zijn merkonafhankelijk
 • Keuze uit alle bekende merken
 • Keuze uit verschillende (slimme
   thermostaten)

 

Ons zeer ruime assortiment bestaat uit CV-ketels van:

 

Tip van onze CV-ketel adviseur Derk

‘Zoals u misschien wel gelezen heeft, is het niet eenvoudig om de juiste CV-ketel te kiezen voor uw situatie. Verschillende merken CV-ketels, verschillende type CV-ketels, CW-waardes, aantal kilowatt… Laat u daarom goed voorlichten door een adviseur. Zo weet u zeker dat u de keuze maakt voor de juiste CV-ketel!’

Eigenschappen van een CV-ketel

Alle type CV-ketels van de bekende merken worden geclassificeerd door middel van een CW-waarde en het aantal kilowatt. Het aantal kilowatt (kW) geeft het vermogen van de CV-ketel aan. De CW-waarde staat namelijk voor comfort warm water en het geeft aan hoeveel warm water de cv-ketel levert per minuut.

 

Lees meer over eigenschappen!

CV-ketel installatie

Wanneer u een keuze heeft gemaakt in CV-ketels, kunt u er voor kiezen om deze te laten installeren door een van onze installateurs. Lees hier meer over de installatie van de CV-ketel.

 

 • Installatie door gecertificeerde installateurs
 • Veilige en vakkundige installatie

 

Lees meer over installatie

Wilt u meer informatie over een CV-ketel aanschaffen?  

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een CV-ketel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht