Eenmalige onderhoudsbeurt bij Energiewacht De zekerheid van een optimaal werkende CV-ketel
Eenmalig onderhoud inplannen

Een eenmalige CV-ketel onderhoudsbeurt van Energiewacht

Wel een veilig werkende CV-ketel, maar niet maandelijks betalen aan een abonnement? Dat kan natuurlijk ook!
Bij Energiewacht is het mogelijk om uw CV-ketel eenmalig te laten onderhouden. Het is echter wel belangrijk om te weten wat er in de prijs is inbegrepen en wat de verschillen zijn ten opzichte van een service- en onderhoudsabonnement. Na het uitvoeren van de eenmalige onderhoudsbeurt kan uw CV-ketel er weer tegenaan! Het is echter wel raadzaam om uw CV-ketel regelmatig te laten controleren op een optimale en energiezuinige werking. 

 

 

Wat is bij de prijs inbegrepen van een eenmalige onderhoudsbeurt van Energiewacht?

Wanneer u kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt van Energiewacht betaalt u eenmalig € 139,- inclusief btw.
Dit bedrag is inclusief voorrijkosten en 1 uur arbeidsloon. Wanneer de onderhoudsbeurt langer duurt dan het geplande uur, door bijvoorbeeld een defect of achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra kosten*. Wanneer er een toestelonderdeel vervangen moet worden, dan komen ook deze kosten voor uw rekening. Indien een onderhoudsbeurt niet veilig uitgevoerd kan worden, dan brengen wij alleen voorrijkosten in rekening. Uiteraard gaat alles in overleg met u, zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

* Bij een Agpo / Ferroli toestel geldt een extra toeslag. 

Na de eenmalige onderhoudsbeurt van Energiewacht...

 

Nadat de eenmalige onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden bent u daarna niet verplicht om over te gaan op een abonnement. Wij vinden het namelijk belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen, wij laten u niet in de kou staan!

Wanneer u dat wenst kunnen wij u (geheel vrijblijvend) een reminder sturen, wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Mocht u na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt toch besluiten om meteen een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten, dan hoeft u de kosten van de eenmalige onderhoudsbeurt niet te betalen. Dit kunt u tijdens of na afloop van de onderhoudsbeurt met de monteur in orde maken.  

Direct een eenmalige onderhoudsbeurt aanvragen bij Energiewacht

Verzeker uzelf van een prettig binnenklimaat, minder stookkosten en een veilige leefomgeving met een eenmalige onderhoudsbeurt van Energiewacht.  Vraag de eenmalige onderhoudsbeurt direct aan en wij nemen contact met u op voor het inplannen van de onderhoudsbeurt. 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Uw CV-ketel

Merk en Type van uw CV-ketel (indien bekend):
Bouwjaar CV-ketel:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten