Wilt u ook energiezuinig wonen? Kies voor het Energie Prestatie Advies van Energiewacht Groep

Energie besparen? Energiewacht Groep geeft energieadvies

Energiewacht Groep geeft advies over het besparen van energie. Laat uw voorlopige energielabel definitief maken en

een woningonderzoek uitvoeren.

 

Hoe minder energie u verbruikt, hoe beter het is voor het milieu en uw portemonnee. U stoot minder schadelijke stoffen uit en bespaart honderden euro's op uw stookkosten. Energie besparen is echter niet eenvoudig, want waar begint u? En welke maatregelen leveren het meeste rendement op? Energiewacht Groep denkt met u mee, met uitgebreid advies op maat.   


Energiewacht Groep helpt op 2 manieren bij het besparen van energie:

 

1. Toewijzen van een energiecertificaat en/of energielabel

2. Energie Prestatie Advies 

 

Energielabel of -certificaat?

Wat is het Energie Prestatie Advies?

EPA

Meer informatie aanvragen?

Energielabel en/of energiecertificaat

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Het is vergelijkbaar met het label voor uw koelkast en wasmachine. Het zuinigste energielabel is A, het minst zuinige is G. Afhankelijk van het soort CV-ketel, de mate van woningisolatie en soortgelijke voorzieningen krijgt uw woning een classificering.

 

Op basis van het energielabel kunt u besparende maatregelen treffen. Het energielabel is ook interessant voor de waardebepaling van uw woning. Een energiezuinige woning heeft doorgaans een hogere verkoopwaarde.

In 2015 kwalificeerde de overheid ruim 5 miljoen huizen met een voorlopig energielabel. Heeft u zo'n voorlopig energielabel en wilt u uw woning verhuren of verkopen? U dient dan het label definitief te maken, anders riskeert u een boete. Energiewacht Groep doet dit voor u.

Energie Prestatie Advies 

Wilt u graag weten hoe u meer energie kunt besparen in uw woning? Kies dan als aanvulling op het energiecertificaat voor een Energie Prestatie Advies. Een Energie Prestatie Advies geeft u uitgebreid inzicht in de energieprestatie van uw woning en besparingsmogelijkheden. Met de bevindingen kunt u gericht investeren in uw woning en direct uw energiekosten verlagen.

U ontvangt een compleet energie adviesrapport met:
 

  • de energiebesparende maatregelen
  • de geschatte kosten
  • de terugverdientijd

Wilt u direct inzicht in de energieprestatie van uw woning en de mogelijkheden voor energiebesparing? Laat Energiewacht Groep een adviesonderzoek uitvoeren. Onze specialisten zijn volledig gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Energie Prestatie Adviezen.

 

Tarieven

De investering in het toekennen van een energiecertificaat of de uitvoering van een Energie Prestatie Advies verdient u snel terug. Dit zijn de tarieven voor beide diensten:
 

Dienst Tarief
Energielabel  € 199,-   
Energie Prestatie Advies € 275,- 

 

 

 

 

Meer weten over het energielabel of Energie Prestatie Advies?

Wilt u meer weten over de tarieven, het energiecertificaat, het energielabel of energiebesparing via het energie prestatie advies? Vul dan hieronder uw gegevens in en onze energieadviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie of een energie adviesgesprek!

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht