Zit er warmpjes bij deze winter De haarden en kachels van Energiewacht Groep Meer informatie

Gashaard of gevelkachel kopen of huren bij Energiewacht Groep 

Een gashaard of gevelkachel is sfeervol, behaaglijk en eenvoudig in gebruik. Bij Energiewacht Groep kunt u de mooiste haarden en kachels kopen of huren. 


Gashaarden en gevelkachels zijn aangenaam en praktisch. Met een draai aan een knop of een druk op de afstandsbediening wordt het aangenaam warm in uw woning. Bij Energiewacht Groep koopt u voordelig een gashaard of gevelkachel. Met een bijpassend onderhoudscontract werkt uw apparaat altijd optimaal.

 

Komt de aanschaf van een gashaard of gevelkachel nu niet zo goed uit? U kunt ook een gashaard of gevelkachel huren. Voor een vast, laag maandbedrag beschikt u dan over een eersteklas nieuw apparaat. Energiewacht Groep regelt voor u het gehele traject: van de aankoop tot installatie en onderhoud.

 

Haard of kachel kopen of huren?

Gashaard of gevelkachel onderhoud?

Meer informatie nodig?

Wat is het verschil tussen een gevelkachel en een gashaard?

Een gevelkachel is een gaskachel die geen schoorsteenkanaal nodig heeft. Gevelkachels zijn ideaal voor kleinere ruimtes, want u kunt hem aan vrijwel elke muur bevestigen.

Een gashaard is de moderne versie van de ouderwetse open haard. Veel haarden werken op olie of worden aangesloten op de centrale verwarming. Met een bijpassende schouw of schoorsteenmantel krijgt een gashaard extra cachet. Het is echt de blikvanger van een vertrek.

Voordelig een gashaard of gevelkachel huren of kopen 

U huurt al een gashaard of gevelkachel vanaf € 27,50 per maand! Wanneer u een gashaard of gevelkachel bij Energiewacht Groep huurt is onderhoud en service inbegrepen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed en veilig werkende gashaard of kachel. 

 

Neem direct contact op

 

Regel ook uw gashaard- of gevelkachel onderhoud via Energiewacht Groep

Om er zeker van te zijn dat uw gashaard altijd optimaal, veilig en energiezuinig werkt, is regelmatig onderhoud belangrijk. Energiewacht Groep biedt voordelige onderhoudsabonnementen aan.

Een ervaren monteur van Energiewacht Groep controleert periodiek uw gashaard of gevelkachel. Dat gebeurt grondig en vakkundig. Indien nodig vervangt hij of zij preventief onderdelen, zodat storingen voorkomen worden. Zo werkt uw kachel altijd naar behoren en verlengt u de levensduur van het apparaat aanzienlijk.

 

Vraag nu een abonnement aan

Tip van Gerrit 

"De aankoop van een goede gaskachel of gevelhaard is in de meeste gevallen een investering. In de regel geldt: hoe duurder een gaskachel of gashaard is, hoe beter hij is. Deze gaskachels of gashaarden leveren een hoger rendement, waardoor uw aankoop op langere termijn uiteindelijk minder heeft gekost"

Meer weten over onze gashaarden en gevelkachels?

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een gashaard of gevelkachel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze gashaarden en gevelkachels.


Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht