Zit er warmpjes bij deze winter De haarden en kachels van Energiewacht
Meer informatie

Gashaard of gevelkachel kopen bij Energiewacht 

Een gashaard of gevelkachel is sfeervol, behaaglijk en eenvoudig in gebruik. Bij Energiewacht kunt u de mooiste haarden en kachels kopen. 


Gashaarden en gevelkachels zijn aangenaam en praktisch. Met een draai aan een knop of een druk op de afstandsbediening wordt het aangenaam warm in uw woning. Bij Energiewacht koopt u voordelig een gashaard of gevelkachel. Met een bijpassend onderhoudscontract werkt uw apparaat altijd optimaal.

 

Haard of kachel kopen?

Gashaard of gevelkachel onderhoud?

Meer informatie nodig?

Wat is het verschil tussen een gevelkachel en een gashaard?

Een gevelkachel is een gaskachel die geen schoorsteenkanaal nodig heeft. Gevelkachels zijn ideaal voor kleinere ruimtes, want u kunt hem aan vrijwel elke muur bevestigen.

Een gashaard is de moderne versie van de ouderwetse open haard. Veel haarden werken op olie of worden aangesloten op de centrale verwarming. Met een bijpassende schouw of schoorsteenmantel krijgt een gashaard extra cachet. Het is echt de blikvanger van een vertrek.

Regel ook uw gashaard- of gevelkachel onderhoud via Energiewacht

Om er zeker van te zijn dat uw gashaard altijd optimaal, veilig en energiezuinig werkt, is regelmatig onderhoud belangrijk. Energiewacht biedt voordelige onderhoudsabonnementen aan.

Een ervaren monteur van Energiewacht controleert periodiek uw gashaard of gevelkachel. Dat gebeurt grondig en vakkundig. Indien nodig vervangt hij of zij preventief onderdelen, zodat storingen voorkomen worden. Zo werkt uw kachel altijd naar behoren en verlengt u de levensduur van het apparaat aanzienlijk.

 

Vraag nu een abonnement aan

Tip van Gerrit 

"De aankoop van een goede gaskachel of gevelhaard is in de meeste gevallen een investering. In de regel geldt: hoe duurder een gaskachel of gashaard is, hoe beter hij is. Deze gaskachels of gashaarden leveren een hoger rendement, waardoor uw aankoop op langere termijn uiteindelijk minder heeft gekost"

Meer weten over onze gashaarden en gevelkachels?

Bij Energiewacht snappen wij dat u een gashaard of gevelkachel niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van meer informatie over onze gashaarden en gevelkachels.


Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten