Voorbereid op de toekomst met een Remeha CV-ketel Tot € 1.000,- korting met de Remeha Gaslos Garantie Meer informatie

Wees voorbereid met de Remeha GasLos garantie

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Twijfelt u nog tussen een vervangende CV-ketel of misschien een warmtepomp? Tegenwoordig is er veel aandacht voor het duurzaam verwarmen en de juiste keuze maken is daarom lastig. Als u kiest voor een CV-ketel van Remeha bent u goed voorbereid voor een duurzame toekomst.

 

Schaft u een nieuwe Remeha CV-ketel aan en moet uw wijk verplicht van het gas af? Dan neemt Remeha uw CV-ketel terug en ontvangt u een gegarandeerde korting tot € 1.000,- op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning.

 

 

Zo werkt de GasLos Garantie

Stap 1: Koop een Remeha CV-ketel in de actieperiode*.

Stap 2: Registreer uw nieuwe CV-ketel na de installatie aan op www.mijnremeha.nl. Dit kunt u doen onder het kopje 'garantie registreren voor consumenten'. Tijdens registratie kunt u middels een vinkje aangeven dat u meedoet met de GasLos garantie.

Stap 3: Per e-mail ontvangt u een voucher waarop u deelname aan de GasLos garantie wordt bevestigd. 

Stap 4: Wanneer uw wijk verplicht van het gas af moet, neem dan contact op met Remeha en houd uw voucher bij de hand. Als u voldoet aan de actievoorwaarden krijgt u een gegarandeerde korting voor een duurzame, gasloos systeem van Remeha. 

 

*De actieperiode loopt van 1 november 2018 t/m 31 december 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Kies uw Remeha CV-ketel

 

 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over de CV-ketels van Remeha die wij aanbieden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht