Periodiek onderhoud bij Energiewacht Groep Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie
Direct afsluiten

Hoe vaak CV-ketel onderhoud?

Hoe vaak u uw CV-ketel het beste kunt onderhouden hangt voornamelijk af van de leeftijd, merk en het type CV-ketel. In het algemeen is het noodzakelijk om eens per 2 jaar uw CV-ketel een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Om een optimale werking te garanderen adviseert Energiewacht Groep om eens per twee jaar een controle te laten uitvoeren. Daarom biedt Energiewacht Groep u verschillende Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel met 24-maandelijks onderhoud en 24-uurshulp bij storingen.

 

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw CV-ketel is niet verplicht, maar wel ontzettend belangrijk om een veilige omgeving en een optimale werking van uw CV-ketel te garanderen. Niet alleen verkleint u hiermee de kans op storingen, ook is periodiek onderhoud van belang om uw CV-ketel energiezuinig te laten functioneren en een lange levensduur te garanderen. Bovendien voorkomt u met CV-ketel onderhoud gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. De werking van uw CV-ketel is dus afhankelijk van CV-ketel onderhoud.

Service- en Onderhoudsabonnement

Tijdens een periodieke onderhoudsbeurt wordt uw gehele toestel gecontroleerd en schoongemaakt, de CO en Co2-waarde gemeten, bekeken of uw CV-ketel het juiste rendement levert en wordt het vermogen van uw toestel afgestemd op uw huishouden. Hoe vaak een periodieke onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd, hangt af van uw servicebedrijf. Bij Energiewacht Groep wordt uw toestel eens per anderhalf jaar grondig gecontroleerd. U kunt met een gerust hart genieten van uw warme woning!

Service- en onderhoudsabonnementen

Bij Energiewacht Groep heeft u de keuze uit 3 soorten abonnementen: 

 

Direct aanmelden voor onderhoudscontract?

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis CV-ketel inspectie, die u ontvangt bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

 

Voorkomen is beter dan verkleumen! Profiteer nu van een gratis CV-ketel inspectie!

Sluit nu een Service- en Onderhoudsabonnement af en ontvang een gratis CV-ketel inspectie t.w.v. € 50,-! Zo weet u zeker dat uw CV-ketel optimaal en veilig uw water en uw woning verwarmt. Wacht dus niet langer en sluit snel uw abonnement af*!

 

Bekijk de actie

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2021. Bekijk de voorwaarden.

Sluit direct uw onderhoudscontract af

Voorletter(s):*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ja, ik wil graag het volgende abonnement afsluiten voor mijn CV-ketel::*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht