Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 klanten. Maar we doen méér dan onderhoud aan de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat en verduurzamen woningen. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, leveren airco’s  en verbeteren woningventilatie. Daarnaast verduurzamen we woningen door het leveren van zonnepanelen, isoleren van woningen, het plaatsen van slimme meters en leveren we andere duurzame producten zoals warmtepompen.
 

Heb jij passie voor mensen & Techniek?

 

Voor onze afdeling commercie zijn wij op korte termijn zoek naar een:

Hoofd Verkoop

Zwolle, 38 uur 

 

Functieprofiel:
Een gedreven commercieel/technische collega die samen met het team op resultaatgerichte wijze onze doelstellingen op de particuliere markt realiseert. Als hoofd verkoop ben je de spil van de afdeling. Je initieert, coördineert, bewaakt en optimaliseert de werkprocessen voor de verkoop aan de particuliere markt, met omzetwerving als doel. Je bent in staat om jouw medewerkers te motiveren en te ontwikkelen, zodat hun kwaliteiten op de juiste wijze worden ingezet. Daarnaast ben je ook goed thuis in de installatietechniek en ben je vraagbaak voor je team. Daarbij heb je interesse in en kennis van verduurzaming in de particuliere woningbouw. Niet alleen binnen de afdeling weet je wat er speelt, maar ook daar buiten. Want je hebt goed contact met de collega’s van de verschillende afdelingen om samen ‘resultaat met plezier’ te realiseren. Tevens zorg je voor de rapportages van het team. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de commercieel manager.

Wie zoeken wij?
Onze nieuwe collega brengt het volgende mee:

  • Je hebt afgeronde hbo-opleiding (HEAO CE);
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende in commerciële organisatie;
  • Je hebt kennis van onze markt en passie voor verduurzaming in de particuliere woningbouw;
  • Je kunt goed coachen, motiveren en communiceren;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid met een pro actieve houding en een sterke commerciële drive;
  • Je schakelt feilloos tussen prioriteiten, niveaus en belangen.


Wat bieden wij?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische, gemotiveerde en nuchtere organisatie met enthousiaste collega’s. We geven graag ruimte voor ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. We bieden een goed salaris, marktconforme arbeidsvoorwaarden en zicht op een vast contract.
 

Sollicitatie of informatie? 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Petra Groenhout (Manager P&O). Door te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen we een VOG wanneer je voor ons komt werken. Een assessment maakt tevens deel uit van de procedure.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Luuk van Dam (commercieel manager) via 06 49 31 73 68 of met Petra Groenhout (manager P&O) via 06 21 26 75 68.
 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.