Blog: lees alles over de beste CV-ketels Helemaal afgestemd op uw situatie

Wat is de beste CV-ketel


Als u op zoek bent naar een nieuwe CV-ketel wilt u natuurlijk kiezen voor de beste ketel. Maar wat is voor u de beste CV-ketel?

Bij de keuze voor de beste CV-ketel speelt een grote rol hoe zuinig de ketel is. Een HR-ketel is de beste keuze op het gebied van energiezuinigheid. De consumentenbond doet ieder jaar onderzoek naar de beste CV-ketels. In 2017 kwam de Intergas Xtreme 36 CW5 als best geteste CV-ketel uit de test van de Consumentenbond met een 7,9. Deze ketel van Intergas was daarmee in 2017 volgens de Consumentenbond de beste koop CV-ketel. Vlak daarachter volgden vier CV-ketels die een 7,7 scoorden:  de Remeha Tzerra M 24c Plus CW3, de Remeha Tzerra M 28c Plus CW4, de Atag i36EC CW5 en de Vaillant ecoTEC exclusive VHR 25-35/5-7 CW5.
 

 

Zuinige CV-ketels

Volgens de consumentenbond is de Remeha Tzerra M28c de beste HR-ketel op het gebied van de energiezuinigheid bij het verwarmen van de woning. Ook de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 en de Vaillant ecoTEC plus VHR NL 30-34/5-5 L R6 scoren goed op het gebied van energiezuinig verbruik bij het verwarmen. 

 

Welke CW-waarde moet ik kiezen voor mijn CV-ketel

Wat is de beste verwarmingsketel: een CW3, CW4 of CW5 ketel? De CW-waarde staat voor Comfort Warm Water. Hoe hoger de CW waarde, hoe meer comfort. De keuze voor de CV-ketel met de voor u  beste CW-waarde is o.a. afhankelijk van de grootte van uw woning, op hoeveel plaatsen u in huis tegelijkertijd water wilt kunnen tappen en hoeveel warm water er per minuut uit de kraan kan stromen.  De adviseur van Energiewacht Groep kan op basis van uw wensen advies uitbrengen welke CW-waarde het beste past bij de voor uw situatie ideale combiketel.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Energiewacht Groep helpt u graag op weg naar de beste verwarmingsketel. We geven u graag een persoonlijk advies. Vul het formulier in en laat uw gegevens achter. U wordt dan teruggebeld door een van onze experts.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht