Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 klanten. Maar we doen méér dan onderhoud aan de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat en verduurzamen woningen. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, leveren airco’s  en verbeteren woningventilatie. Daarnaast verduurzamen we woningen door het leveren van zonnepanelen, isoleren van woningen, het plaatsen van slimme meters en leveren we andere duurzame producten zoals warmtepompen. Heb jij passie voor mensen & techniek?

 

Voor de afdeling Realisatie zijn wij op zoek naar een:

Contractbeheerder  (32/38 uur)

 

Functieprofiel

Je beheert de technische en contract afspraken van woningcorporaties en VvE’s. Je draagt zorg voor relevante rapportages aan klanten, neemt maatregelen m.b.t. beheer dan wel noodzakelijke technische vervangingen van de verwarmingsinstallaties. Je houdt hierbij rekening met duurzame technieken en wettelijke eisen. Je optimaliseert de uitvoeringsprocessen opdat de laagste beheerskosten gerealiseerd. Tevens ben je in staat om de klant gevraagd en ongevraagd te adviseren met oplossingen die zowel binnen alsmede buiten het contract vallen, dit met een technische en financiële onderbouwing vastgelegd in offertes. Je overlegt met woningcorporaties en VvE’s welke technische maatregelen en vervangingen in de tijd noodzakelijk zijn. Je werkt hierbij nauw samen met de vestigingsleiders van het onderhoudsbedrijf en de accountmanagers van commercie. Je rapporteert aan de Manager Operations. Het is een ambulante functie, waarbij je werkgebied midden- en Noordwest Nederland is. Tot slot heb je passie voor duurzame techniek en oplossingen en draagt dit ook uit.

 

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega brengt het volgende mee:

 

  • Gedreven teamspeler met een afgeronde hbo-opleiding installatietechniek dan wel werk- en denkniveau op hbo-niveau.
  • Tenminste 5 jaar relevante werkervaring binnen de branche vooral m.b.t. de renovatie van technische installaties van wooncomplexen.
  • Ervaring m.b.t het beheer van wooncomplexen, beheren en bewaken van contracten met woningcorporaties, VvE’s, opstellen MJOB.
  • Ondernemend, klantgericht, zeer analytisch, overtuigingskracht, probleemoplossend, resultaatgericht.
  • Gevoel voor coördinatie, structuur en planmatig werken.
  • Techneut in hart en nieren met commerciële inslag.

 

Wat bieden wij?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische, gemotiveerde en nuchtere organisatie met enthousiaste collega’s. We geven graag ruimte voor ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. We bieden een goed salaris, marktconforme arbeidsvoorwaarden en zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

 

Sollicitatie of informatie?

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Petra Groenhout (Manager P&O).

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen we een VOG wanneer je voor ons komt werken. Een assessment maakt tevens deel uit van de procedure.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gertjan van Zoeren (regiomanager) via 06 82 63 50 31 of met Petra Groenhout (manager P&O) via 06 21 26 75 68.

Door te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.