Werken bij Energiewacht Groep Wordt jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 300 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker.

 

Voor onze vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een:

 

Leerling Installatietechniek

 

Functieprofiel

Wil jij je carrière een warme wending geven en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Leergierige techneuten zijn bij Energiewacht Groep aan het juiste adres! Wij willen jou graag opleiden tot het mooie vak van servicemonteur.

Je gaat bij ons het vak leren en volgt daarnaast een beroepsopleiding tot Servicemonteur. Een ideale combinatie tussen werken en leren.

Ben jij een echte techneut, leergierig, enthousiast en pak je dingen snel op? Dan ben jij wellicht binnenkort onze nieuwe collega!


 

Wie zoeken wij?

  • Minimaal VMBO diploma (technisch profiel);
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Woonachtig in de omgeving van Deventer;
  • Affiniteit met techniek;
  • Klantgericht;
  • Je bent leergierig;
  • De juiste dosis humor.

 

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regelingen (zoals werkkleding, collectieve ziektekostenverzekering en een bijdrage voor bedrijfsfitness).

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) of Gertjan van Zoeren (Regiomanager)  via 038 770 00 80.

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen we een VOG wanneer je voor ons komt werken.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Toegestuurde cv’s van kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.